Brafab

Brafab Lyra Sofabord

Elegansen og funktionaliteten til Lyra Sofabord fra Brafab! Lyra Sofabord fra Brafab er et studie i moderne design, perfekt for den som verdsetter ...
Les mer
  • Moderne look med unikt betongmønster
  • Perfekt for både små og store sammenkomster
  • Del av en stilig serie

Elegansen og funktionaliteten til Lyra Sofabord fra Brafab!

Lyra Sofabord fra Brafab er et studie i moderne design, perfekt for den som verdsetter stilrene linjer og funksjonelle møbler. Med en sofistikert blanding av svart pulverlakkert rustfritt stål og en herdet glassplate med en distinkt betongmønster, er dette bordet en stilig tilføyelse til ethvert uteområde.

Et stort, men elegant sofabord

Lyra Sofabord er romslig nok til å håndtere alt fra dine morgenkaffekopper til store sammenkomster. Med sine generøse mål tilbyr bordet rikelig med plass, samtidig som det opprettholder en lav og tiltalende profil som inviterer til avslapning.

Moderne materialer i harmoni

Stål og glass møtes i en perfekt balanse i Lyra Sofabord. Det robuste, svart pulverlakkerte rustfrie stålet sikrer holdbarhet, mens glassplaten med sitt betongmønster legger til en trendy og urban følelse.

Designet for uteområder

Brafabs Lyra-serie er skapt for å forbedre din utendørs opplevelse. Dette sofabordet er ingen unntak – det er bygget for å tåle elementene samtidig som det gir maksimal komfort og stil.

Enkel vedlikehold og langvarig kvalitet

Brafabs forpliktelse til kvalitet sikrer at Lyra Sofabordet er enkelt å vedlikeholde og vil se bra ut år etter år. En enkel rengjøring med mildt såpevann er alt som trengs for å holde bordet i topp tilstand.

Varenummer: BF10802201127

Mål

Farge
Sort
Antall ben
4
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
148 cm
Bredde
70 cm
Høyde
40 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
46 kg
Totalvolum
0,957264 m³
Kolli 1 - Høyde
66 cm
Kolli 1 - Lengde
148 cm
Kolli 1 - Volum
0,957264 m³
Kolli 1 - Vekt
46 kg
Kolli 1 - Bredde
98 cm

Lignende produkter

I denne serien