Brafab

Brafab Lyon Spisebord

Lyon Spisebord fra Brafab: En perfekt miks av stil og funksjonalitet! Oppdag Lyon Spisebord fra Brafab, en essensiell del av en større serie av bor...
Les mer
  • Fleksibel butterflyplate gir enkel uttrekking for ekstra plass
  • Robust og elegant konstruksjon med teak
  • Tidløst utseende som passer mange stoler

Lyon Spisebord fra Brafab: En perfekt miks av stil og funksjonalitet!

Oppdag Lyon Spisebord fra Brafab, en essensiell del av en større serie av bord som bringer både stil og funksjonalitet til ditt utendørs spisemiljø. Dette spisebordet, tilgjengelig i flere farger, størrelser og utførelser, er designet for å tilfredsstille en mangfoldighet av smaker og behov.

Innovativ design med butterflyplate

Lyon Spisebord skiller seg ut med sin unike butterflyplate, som enkelt kan trekkes ut og foldes sammen. Denne smarte designfunksjonen gjør at bordet enkelt kan tilpasses forskjellige anledninger og betjenes av kun én person. Enten du har en stor familie eller ofte underholder gjester, tilbyr Lyon fleksibiliteten du trenger.

Robust eleganse og klassisk appell

Designet av bordplaten gir en fin inramning til de rundede benene, og hele konstruksjonen er både robust og elegant. Dette gjør Lyon Spisebord til et ideelt valg for de som verdsetter langvarig kvalitet og tidløs estetikk. De klassiske fargene gjør det også enkelt å matche bordet med et bredt utvalg av stoler.

Tilpasningsmuligheter og vedlikehold

Med muligheten til å velge mellom forskjellige størrelser, kan du enkelt finne en Lyon modell som passer perfekt til ditt uterom. Når det gjelder vedlikehold, tilbyr teaken en vakker, naturlig finish som kan oljes for å opprettholde eller endre fargen. Uoljet vil teaken over tid få en elegant grå patina. For lengre levetid anbefaler vi oppbevaring under møbeltrekk.

Perfekt for hver anledning

Lyon Spisebord er ikke bare et møbel, men et samlingspunkt for minnerike stunder. Dens funksjonalitet og skjønnhet gjør det til det perfekte valget for alle som elsker å nyte måltider utendørs, enten det er daglige familiemåltider eller spesielle sammenkomster.

Lengde på utslått bord:

  • Lengde 152 cm blir 210 cm fult utslått
  • Lengde 194 cm blir 252 cm fult utslått
  • Lengde 224 cm blir 304 cm fult utslått

Varenummer: BF10800722027

Mål

Farge
Hvit/Teak
Materiale
Aluminium, Teak
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
152
cm
Bredde
92
cm
Høyde
76
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
37
kg
Totalvolum
0,247744
Kolli 1 - Høyde
16
cm
Kolli 1 - Lengde
158
cm
Kolli 1 - Volum
0,247744
Kolli 1 - Vekt
37
kg
Kolli 1 - Bredde
98
cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter