Smart Parasollfot

Oppdag Smart Parasollfot: En innovasjon for alle uteplasser! I jakten på den perfekte balansen mellom funksjonalitet og design for uterommet, presente...
Les mer
  • Produsert i EU med 5 års garanti
  • Patentert "T-Lock" system for enkel montering
  • Verdens minste og letteste parasollfot

Oppdag Smart Parasollfot: En innovasjon for alle uteplasser!

I jakten på den perfekte balansen mellom funksjonalitet og design for uterommet, presenterer vi stolt Smart Parasollfot – verdens minste og letteste løsning designet for å forvandle måten du nyter skyggen utendørs. Denne parasollfoten kombinerer banebrytende teknologi med et stilrent design for å tilby en løsning som er både lett og solid, sikret mot vindens påkjenninger.

Ultimat stabilitet med patentert "T-Lock" system

Med det innovative "T-Lock" systemet, tilbyr Smart Parasollfot en rask og enkel måte å montere og demontere din parasoll, noe som sikrer et stabilt og sikkert feste hver gang. Dette systemet, kombinert med parasollfotens unike design, gjør det mulig å utnytte mellomrommet mellom plankene på uteplassen for en forsvarlig festing, uten å ofre estetikk eller ta opp unødvendig plass.

Designet for fleksibilitet og holdbarhet

Laget av galvanisert stål og avsluttet med en elegant matt svart pulverlakk, kombinerer Smart Parasollfot holdbarhet med et visuelt tiltalende utseende. Dette, sammen med en diameter på kun 12 cm, gjør den til verdens minste og letteste parasollfot, designet for å passe parasoller med stangdiameter mellom 18 til 51 mm, og tilbyr en uovertruffen fleksibilitet for alle typer uteplasser.

Produsert i EU med 5 års garanti

Vår forpliktelse til kvalitet gjenspeiles i produksjonen av Smart Parasollfot innenfor EU, sikret av en 5 års garanti. Denne langvarige garantien understreker vår tillit til produktets holdbarhet og funksjonalitet, og gir deg som kunde ekstra trygghet i ditt kjøp.

En smart investering for ditt uterom

Smart Parasollfot representerer ikke bare en løsning på et praktisk problem – den tilbyr en estetisk oppgradering til ethvert uterom. Med minimal vedlikeholdsbehov og sin kompakte størrelse, er denne parasollfoten ideell for alle som verdsetter kvalitet, design, og funksjonalitet. Gjør uterommet ditt komplett med Smart Parasollfot – en liten detalj som gjør en stor forskjell.

Varenummer: PF106000

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Lengde
12
cm
Bredde
12
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
2
kg
Totalvolum
0,0068
Kolli 1 - Høyde
17
cm
Kolli 1 - Lengde
25
cm
Kolli 1 - Volum
0,0068
Kolli 1 - Vekt
2
kg
Kolli 1 - Bredde
16
cm

I denne serien