Hartman

Hartman Solar Line Parasoll

Hartman Solar Line - En solid og praktisk parasoll med god kvalitet! Hartman Solar Line er en parasoll som kommer i flere fargekombinasjoner og er et...
Les mer
  • Kan tiltes mot solen
  • Kan høydejusteres
  • God kvalitet
Pris uten fot!

Hartman Solar Line - En solid og praktisk parasoll med god kvalitet!

Hartman Solar Line er en parasoll som kommer i flere fargekombinasjoner og er et ideelt valg for deg som ønsker en solid og praktisk parasoll med god kvalitet. Den har en lakkert aluminiumstang og en kraftig duk i 220 grams polyester. Duken har høy UV-beskyttelse på UPF50+, som tilsvarer solfaktor 50. Dette gir en trygg og behagelig skygge på solrike dager og beskytter huden din mot skadelige solstråler.

Tilpasningsdyktig og brukervennlig design

En av de praktiske funksjonene med Hartman Solar Line parasollen er dens evne til å tiltes mot solen. Dette gjør det mulig for deg å justere skyggeområdet etter behov. Den har også en enkel høydejusteringsfunksjon som kan justeres ved hjelp av et enkelt justeringshjul. Dermed kan du enkelt tilpasse parasollen til din ønskede høyde.

Det er viktig å ta godt vare på din Hartman Solar Line parasoll. Vi anbefaler at du slår ned parasollen når den ikke er under oppsyn eller i bruk og at du oppbevarer den under et parasollskydd for å beskytte den mot smuss og skitt. Det vil også bidra til å bevare fargen og kvaliteten på parasollen lengre. Om vinteren er det sterkt anbefalt å oppbevare parasollen innendørs.

Vedlikehold og anbefalt tilbehør

For å holde parasollen i god stand anbefales det å bruke parasollskydd og impregnering. Dette vil bidra til å beskytte parasollen mot regn og smuss. Hartman Solar Line parasollfot eller forankring kjøpes separat og kan bidra til å sikre at parasollen står stødig og sikkert, selv på vindfulle dager.

Med sin tilpasningsdyktige og brukervennlige design er Hartman Solar Line parasollen et flott tillegg til ethvert utemiljø. Kjøp en i dag og nyt solfylte dager i skyggen under din nye Hartman Solar Line parasoll!

Varenummer: OS10617

Mål

Farge
Grønn
Materiale
Stoff/tekstil
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
300
cm
Høyde
249
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
8
kg
Totalvolum
0,043776
Kolli 1 - Høyde
16
cm
Kolli 1 - Lengde
171
cm
Kolli 1 - Volum
0,043776
Kolli 1 - Vekt
8
kg
Kolli 1 - Bredde
16
cm

Tilhørende varer

Vedlikeholdsprodukter