Siri Spisebord

Siri Spisebord – Et rundt bord som forener stil og funksjon! Siri Spisebord er en moderne og elegant løsning for enhver spisestue eller samlingsson...
Les mer
  • Passer perfekt i både moderne og tradisjonelle uterom
  • Rund form fremmer samtale og samvær
  • Enkel rengjøring og vedlikehold

Siri Spisebord – Et rundt bord som forener stil og funksjon!

Siri Spisebord er en moderne og elegant løsning for enhver spisestue eller samlingssone som krever en blanding av funksjonalitet og estetikk. Med sin runde form og tidløse design, passer dette bordet perfekt inn i et bredt spekter av innredningsstiler, fra moderne til klassisk. Dets unike digitale trykte glassplate gir ikke bare en unik visuell appell, men blir også et naturlig midtpunkt og samtaleemne i ethvert rom.

Kvalitetsmaterialer og raffinert konstruksjon

Siri Spisebord er støttet av en solid aluminiumsramme, kjent for sin letthet og holdbarhet. Pulverlakkeringen på rammen tilfører ekstra beskyttelse mot slitasje og gir bordet et polert og raffinert utseende. Bordplaten av 5mm tykt digitalt trykt glass er ikke bare estetisk tiltalende, men også praktisk og lett å rengjøre.

Moderne fargevalg og fleksibel plassering

Bordet er tilgjengelig i svart, grønn og taupe, noe som gir deg muligheten til å velge en farge som passer perfekt til din personlige stil og eksisterende innredning. Med en diameter på 120 cm og en høyde på 74 cm, er bordet et ideelt samlingspunkt for sosiale anledninger, samtidig som det opprettholder en kompakt profil.

Designet for samhandling og samtale

Det runde designet av Siri Spisebord fremmer samhandling og samtale, noe som gjør det til et ideelt valg for spisestuer, åpne planløsninger, eller som et midtpunkt i en sittegruppe. Den digitale trykkede glassplaten gir en holdbar og visuelt tiltalende overflate som kan tilpasse seg alt fra subtile mønstre til mer kunstneriske design.

Allsidighet og vedlikehold

Siri Spisebordets allsidighet gjør det til en verdifull tilføyelse til nesten alle områder, fra stuer til venterom eller kontorområder. Glassplaten kan enkelt rengjøres med et passende rengjøringsmiddel, mens aluminiumsrammen krever minimal vedlikehold, noe som sikrer langvarig bruk og skjønnhet.

Varenummer: BD1080040012

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium,Glass
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
120
cm
Høyde
73
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
20
kg
Totalvolum
0,166419
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
123
cm
Kolli 1 - Volum
0,166419
Kolli 1 - Vekt
20
kg
Kolli 1 - Bredde
123
cm

Lignende produkter

I denne serien