Simba Spisestol

Simba Spisestol: Perfekt kombinasjon av stil og komfort for uterommet! Oppdag Simba Stablestol – en ekte representant for funksjonell eleganse og m...
Les mer
  • Slank og stilfull silhuett som passer i alle uterom
  • Ideell for små og store spiseområder
  • Pulverlakkert for ekstra værbestandighet

Simba Spisestol: Perfekt kombinasjon av stil og komfort for uterommet!

Oppdag Simba Stablestol – en ekte representant for funksjonell eleganse og moderne design. Denne stilige spisestolen er designet for å imøtekomme behovene til både private hjem og kommersielle spisesteder. Med sin slanke aluminiumsramme og komfortable Textilene-sete, tilbyr Simba stolen en unik kombinasjon av holdbarhet, komfort og moderne stil.

Moderne design og robuste materialer

Simba skiller seg ut med sin moderne silhuett og kvalitetsmaterialer. Den lette, men holdbare aluminiumsrammen er behandlet med en fargepulverlakk som sikrer motstandsdyktighet mot vær og vind. Textilene-stoffet på sete og rygg tilbyr ikke bare utmerket støtte og luftgjennomstrømning, men også vedlikeholdsfri brukerkomfort.

Fleksibel og plassbesparende design

En av de største fordelene med Simba-stolen er dens evne til å stables. Dette gjør den til en ideell løsning for områder der plass og praktisk lagring er viktig. Stolens design er perfekt for både innendørs og utendørs bruk, og dens stabilitet gjør den ideell for områder som krever fleksibel sitteplass.

Komfort uten kompromiss

Simba er designet med tanke på komfort. Textilene-stoffet eliminerer behovet for puter, og tilbyr en komfortabel sitteopplevelse direkte. Stolens proporsjoner er nøye utformet for å gi en romslig og behagelig sittestilling.

Vedlikeholdsfri og langvarig

Vedlikehold av Simba spisestol er enkelt og krever minimal innsats. Med en konstruksjon som tåler tøffe værfaktorer, og et hurtigtørkende Textilene-stoff, er stolen et praktisk valg for travle spisesteder eller utendørs terrasser.

En stilfull tilføyelse til ethvert spiseområde

Uansett om du plasserer den i en privat hage, på en terrasse, eller i et annet uterom, tilbyr Simba spisestol en perfekt blanding av stil, holdbarhet og funksjonalitet. Den er en verdifull og stilfull tilføyelse til ethvert spiseområde eller utendørs rom, og vil utvilsomt imponere både gjester og eiere med sin eleganse og praktiske design.

Varenummer: BD1070010207

Mål

Farge
Grønn, Beige Textilene
Materiale
Aluminium,Textilene
Stofftype
Textilene
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Grønn
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
57
cm
Dybde
61
cm
Høyde
90
cm
Sittehøyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
3
kg
Totalvolum
0,338247
Kolli 1 - Høyde
91
cm
Kolli 1 - Lengde
59
cm
Kolli 1 - Volum
0,338247
Kolli 1 - Vekt
3
kg
Kolli 1 - Bredde
63
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien