Brafab

Brafab Grasse Putekasse

Grasse Putekasse fra Brafab: Perfekt lagringsløsning for ditt uterom! Oppgrader uterommet ditt med Grasse Putekasse fra Brafab, en elegant og funksjon...
Les mer
  • Solid og stor putekasse
  • Værbestandig
  • Nærmest vedlikeholdsfri

Grasse Putekasse fra Brafab: Perfekt lagringsløsning for ditt uterom!

Oppgrader uterommet ditt med Grasse Putekasse fra Brafab, en elegant og funksjonell måte å oppbevare dine utendørs puter på. Denne sorte putekassen kombinerer praktisk design med estetikk, og sørger for at dine puter forblir tørre og godt ventilerte. Med sin innovative konstruksjon og smarte funksjoner er Grasse Putekasse det optimale valget for alle som ønsker å beskytte sine puter mot vær og vind, samtidig som uteplassen holdes ryddig og stilfull.

Smart design og solid konstruksjon

Grasse Putekasse er bygget med en solid lakkert aluminiumsramme, som sikrer både holdbarhet og et moderne utseende. Det spesielle med denne kassen er lokket som er større enn selve kassen. Dette designet sikrer at innholdet forblir tørt selv under regnfulle dager, og god ventilasjon er garantert for dine puter. Det er den perfekte balansen mellom funksjonalitet og design for ditt uterom.

Enkel å flytte: Gasslift og hjul

Med tanke på brukervennlighet, er Grasse Putekasse utstyrt med en gasslift for enkel åpning og lukking. To hjul på den ene siden gjør den også utrolig enkel å flytte på, selv for én person. Dette gjør Grasse Putekasse til en praktisk løsning for alle uterom, stor eller liten, da den enkelt kan flyttes etter behov for å gjøre plass eller for å ommøblere.

Vedlikeholdsfri og langvarig

Grasse Putekasse fra Brafab er designet med tanke på minimalt vedlikehold. Den lakkerte aluminiumskonstruksjonen krever kun sporadisk rengjøring med mildt såpevann for å beholde sitt elegante utseende. Dette gjør kassen til en bekymringsfri investering som vil holde uteplassen din organisert og putene dine beskyttet år etter år.

Stilig tillegg til alle uterom

Med sitt stilfulle sorte design, vil Grasse Putekasse fra Brafab tilføre en touch av eleganse til ethvert uterom. Enten det er ved siden av bassenget, på terrassen, eller i hagen, tilbyr denne putekassen en perfekt kombinasjon av estetikk og funksjonalitet, og hjelper deg med å holde uterommet ryddig og innbydende.

Varenummer: BF10902501148

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
177
cm
Dybde
85
cm
Høyde
90
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
55
kg
Totalvolum
0,37411
Kolli 1 - Høyde
22
cm
Kolli 1 - Lengde
179
cm
Kolli 1 - Volum
0,37411
Kolli 1 - Vekt
55
kg
Kolli 1 - Bredde
95
cm

Lignende produkter