Mika Spisestol

Mika Spisestol - Moderne og praktisk design for alle miljøer! Mika Stablestol i aluminium og textilene representerer det ypperste innen moderne og ...
Les mer
  • Elegant utseende som passer i alle omgivelser
  • Justerbar og komfortabel rygg
  • Stablebar og plassbesparende

Mika Spisestol - Moderne og praktisk design for alle miljøer!

Mika Stablestol i aluminium og textilene representerer det ypperste innen moderne og funksjonell møbeldesign. Med sin strømlinjeformede estetikk og robuste konstruksjon, er denne stolen en ideell løsning for enhver utendørs spisesituasjon. Denne allsidige stolen kombinerer eleganse og praktisk bruk, og tilbyr en komfortabel sitteopplevelse for daglig bruk og underholdning.

Holdbar konstruksjon og stilig utseende

Mika spisestolen har en lett, men solid aluminiumsramme, som er pulverlakkert for å gi god værbestandighet og langvarig holdbarhet. Tilgjengelig i både svart og taupe, tilbyr stolen et moderne og tidløst utseende som enkelt kan integreres i forskjellige designstiler. Det komfortable og pustende textilene-materialet brukes både for sete og rygg, og sikrer en behagelig sitteopplevelse selv over lengre tid.

Fleksibel og komfortabel sitteopplevelse

Mika spisestolen kommer med enkel gass-lift regulering av ryggen, som gir ekstra komfort og tilpasning til brukerens ønskede sitteposisjon. Du trenger bare holde inne knappen under armlenet og lene deg tilbake. Dette er ideelt for avslappende stunder eller lange måltider. Samtidig gir de inkluderte putene ekstra mykhet og støtte for en enda bedre sitteopplevelse.

Praktisk og plassbesparende

Denne spisestolen er designet for å være praktisk og plassbesparende. Den kan stables, noe som gjør den ideell for oppbevaring og optimal i situasjoner der plassen er begrenset. Dette gjør stolen spesielt attraktiv for små balkonger eller når du trenger ekstra sitteplasser til underholdning.

Allsidig bruk og enkelt vedlikehold

Mika Stablestol tåler hyppig bruk og er lett å flytte og lagre, noe som gjør den til et utmerket valg for varierte og multifunksjonelle uterom. Textilene-materialet er lett å vedlikeholde og rasktørkende, mens aluminiumsrammen krever minimalt med vedlikehold.

Forbedre ditt spiseområde med Mika Spisestol

Med sin kombinasjon av funksjonalitet, komfort og moderne design, er Mika spisestolen et utmerket valg for enhver som ønsker å forbedre sitt spiseområde. Den er en perfekt blanding av stil og praktisk bruk, og vil utvilsomt berike spiseopplevelsen i et bredt spekter av utendørs settinger.

Varenummer: BD1070060020

Mål

Farge
Sort, Med Grå Pute
Stofftype
Textilene
Stoffnavn
XN1804
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
67,5
cm
Dybde
56
cm
Høyde
108
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
5
kg
Totalvolum
0,462447
Kolli 1 - Høyde
109
cm
Kolli 1 - Lengde
69
cm
Kolli 1 - Volum
0,428697
Kolli 1 - Vekt
4
kg
Kolli 1 - Bredde
57
cm
Kolli 2 - Høyde
5
cm
Kolli 2 - Lengde
125
cm
Kolli 2 - Volum
0,03375
Kolli 2 - Vekt
1
kg
Kolli 2 - Bredde
54
cm

Lignende produkter

I denne serien