Mika Spisebord

Mika Spisebord – Moderne eleganse og unik stil! Mika Spisebord med digitaltrykt glassplate er et eksempel på moderne design som kombinerer funksjon...
Les mer
  • Stor bordflate: Romslig for familie og gjester
  • Robust aluminiumsramme
  • Digitaltrykt glassplate

Mika Spisebord – Moderne eleganse og unik stil!

Mika Spisebord med digitaltrykt glassplate er et eksempel på moderne design som kombinerer funksjonalitet med estetisk appell. Dette spisebordet, tilgjengelig i fargene svart og taupe, blir raskt et midtpunkt i ethvert spiserom takket være sin unike glassplate og A-formede aluminiumsben. Det tilbyr en perfekt balanse mellom robusthet og et minimalistisk touch, som passer inn i et bredt spekter av interiørstiler.

Solid konstruksjon for langvarig bruk

Mika spisebordet har en solid pulverlakkert aluminiumsramme som sikrer holdbarhet og rustresistens. De solide bena understreker bordets robuste konstruksjon, samtidig som det tilbyr en sterk og stabil base.

Romslig og Funksjonell Bordplate

Med en bordplate på 210x100 cm, tilbyr Mika spisebordet et romslig spiseareal som er ideelt for familie og gjester. Den 5 mm tykke glassplaten er ikke bare slitesterk, men gir også bordet en unik visuell appell og er enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Estetisk detalj og praktisk design

Den digitale trykkede glassplaten er en viktig estetisk detalj, og tilfører et moderne preg til bordet. Samtidig er den funksjonell og lett å vedlikeholde. De A-formede bena gir ikke bare bordet et unikt design, men tilbyr også ekstra plass under bordet, noe som øker komforten for de som sitter rundt.

Allsidig bruk og enkelt vedlikehold

Mika spisebord passer perfekt inn i moderne hjem. Glassplaten kan enkelt rengjøres med glassrengjøringsmiddel, mens aluminiumsrammen krever minimalt vedlikehold og kan tørkes av med en fuktig klut.

Varenummer: BD1080080119

Mål

Farge
Taupe
Materiale
Aluminium,Glass
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Taupe
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
210
cm
Bredde
100
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
25
kg
Totalvolum
0,2236
Kolli 1 - Høyde
10
cm
Kolli 1 - Lengde
215
cm
Kolli 1 - Volum
0,2236
Kolli 1 - Vekt
25
kg
Kolli 1 - Bredde
104
cm

Lignende produkter

I denne serien