Lilly Sofabord

Lilly Sofabord – Moderne eleganse for ditt uterom! Lilly Sofabordserie i aluminium er designet for å bringe moderne eleganse og funksjonalitet til ...
Les mer
  • Kvadratisk eller elliptisk form
  • Perfekt størrelse for varierte uterom
  • Praktisk i bruk og langvarig kvalitet

Lilly Sofabord – Moderne eleganse for ditt uterom!

Lilly Sofabordserie i aluminium er designet for å bringe moderne eleganse og funksjonalitet til utendørs levende rom. Disse bordene, tilgjengelige i kvadratisk og elliptisk form, er perfekte for å skape stilfulle og praktiske samlingspunkter på balkonger, terrasser eller i hageområder. Med rene linjer og en slank profil, tilbyr Lilly serien en minimalistisk tilnærming til utendørsmøbler, som elegant komplementerer ethvert moderne uterom.

Robust konstruksjon og stilfullt design

Hver Lilly sofabord er laget av en 3 mm tykk aluminiumsplate, som gir bordet en solid følelse og holdbarhet, samtidig som det naturlig motstår korrosjon og værfasthet. Bordbenene er produsert fra 1,3 mm tykke aluminiumsrør, som sikrer både stabilitet og holdbarhet uten å tilføre unødvendig vekt. Med fargevalg i svart, grønn, og taupe, tilbyr bordene fleksibilitet til å passe inn i en rekke utendørs paletter og stiler.

Perfekte mål for ulike uterom

Med identiske mål på 40 cm i lengde, bredde og høyde, er disse bordene nøye utformet for å passe inn i en rekke utendørs settinger. Deres kompakte størrelse gjør dem ideelle for både trange balkonger og romslige terrasser, og tilbyr en balanse mellom funksjonalitet og estetikk.

Fleksibel og lett flyttbar

Designet for å være lett flyttbare, gjør Lilly sofabordene det enkelt å rearrangere etter behov ved forskjellige utendørs sammenkomster. Aluminiumstoppen er ikke bare værbestandig, men også lett å vedlikeholde, noe som gjør bordene ideelle for utendørs levende områder. Det kvadratiske bordet gir et geometrisk preg, mens det elliptiske bordet tilfører et mykere uttrykk.

Ideelt for flere bruksområder og enkelt vedlikehold

Lilly sofabordene er utmerket for en rekke utendørsbruk, enten det er for avslappende stunder på terrassen, som et praktisk tillegg til utendørs spiseområder, eller som et stilig element i hagen. Vedlikeholdet er begrenset til enkle avvaskinger med vann og mild såpe, noe som gjør dem lette å holde rene og attraktive over tid.

Varenummer: BD1080050215

Mål

Farge
Grønn
Materiale
Aluminium
Antall ben
3
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Grønn
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
40
cm
Bredde
40
cm
Høyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
3
kg
Totalvolum
0,01134
Kolli 1 - Høyde
6
cm
Kolli 1 - Lengde
45
cm
Kolli 1 - Volum
0,01134
Kolli 1 - Vekt
3
kg
Kolli 1 - Bredde
42
cm

Lignende produkter