Kiara Spisebord

Kiara Spisebord – Moderne eleganse i hver middag! Kiara Spisebord med diameter på 140 cm er en perfekt blanding av moderne design og sofistikert es...
Les mer
  • Rundt design fremmer samvær og samtaler
  • Digitaltrykket glassplate
  • Robust aluminiumsramme

Kiara Spisebord – Moderne eleganse i hver middag!

Kiara Spisebord med diameter på 140 cm er en perfekt blanding av moderne design og sofistikert estetikk, designet for å være samlingspunktet i ethvert spiserom. Dette bordet er ideelt for å samle familie og venner til måltider og samvær, med sin runde form som fremmer et inkluderende miljø og gjør det enkelt for gjester å engasjere seg i samtaler.

Solid konstruksjon med elegant utseende

Med en lett, men solid aluminiumsramme, gir Kiara-bordet et robust fundament samtidig som det beholder et visuelt lett uttrykk. Den svarte pulverlakkeringen gir bordet en slitesterk overflate som motstår daglig bruk, riper og korrosjon. Toppet med en digitaltrykket glassplate, tilbyr bordet et rent og glansfullt utseende som også er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Et sentralt møbel til spiseplassen

Bordplaten med sitt unike digitale trykk fungerer som et kunstnerisk element i rommet, og gir bordet en unik visuell detalj. Den klassiske svarte rammen og basen komplementerer den lysere bordplaten og skaper en elegant kontrast.

Med en diameter på 140 cm og en høyde på 74 cm, er Kiara Rundt Spisebord ideelt for plassering i romslige spisemiljøer. Bordet kan komfortabelt akkommodere flere gjester, noe som gjør det perfekt for både hverdagslige og formelle anledninger.

Enkel vedlikehold for langvarig kvalitet

Kiara Spisebord krever minimalt vedlikehold for å opprettholde sin skjønnhet. Glassplaten kan enkelt rengjøres med myk klut og egnet glassrengjøringsmiddel, mens aluminiumsrammen kan vedlikeholdes med en fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel.

Skap en unik atmosfære med Kiara Spisebord

Kiara Rundt Spisebord er en ideell løsning for de som søker et elegant og samtidsmessig fokuspunkt for sine spisegrupper. Med sin robuste konstruksjon og stilige design, passer dette bordet perfekt inn i moderne familier og tilfører en følelse av luksus og eleganse til enhver sammenkomst.

Varenummer: BD1080010002

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium,Glass
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
140
cm
Høyde
74
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
32
kg
Totalvolum
0,236082
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
147
cm
Kolli 1 - Volum
0,236082
Kolli 1 - Vekt
32
kg
Kolli 1 - Bredde
146
cm

Lignende produkter

I denne serien