Hartman

Jackson Spisestol

Jackson Spisestol fra Hartman: Komfort møter stil i hvert måltid! Jackson Spisestol fra Hartman er en fusjon av klassisk design og moderne funksjonali...
Les mer
  • Sortlakkert aluminiumsramme for holdbarhet
  • Slitesterkt Textilene-sete og rygg
  • Enkelt justerbar rygg for optimal komfort

Jackson Spisestol fra Hartman: Komfort møter stil i hvert måltid!

Jackson Spisestol fra Hartman er en fusjon av klassisk design og moderne funksjonalitet. Denne posisjonsstolen, fremstilt i sortlakkert aluminium og kledd i slitesterkt Textilene, er skapt for å tåle tidens prøve. Perfekt for de som verdsetter både estetikk og komfort i uterommet sitt.

Designet for fleksibilitet

Med en enkelt justering av armlenene, kan ryggen på Jackson Spisestol enkelt tilpasses enhver situasjon – fra avslappet lounging til formell middag. Dens funksjonelle design tillater deg å låse ryggen i ønsket posisjon for optimal komfort gjennom hele måltidet.

Plassbesparende og holdbar

Jackson Spisestol er ikke bare komfortabel og stilig, men også praktisk. Den er lett å klappe sammen for plassbesparende oppbevaring, noe som gjør den ideell for både små og store uterom. Laget for å tåle varierte værforhold, denne stolen krever minimalt med vedlikehold og kan enkelt rengjøres, noe som sikrer at den forblir et sentralt møbel i uterommet ditt år etter år.

En stol for alle sesonger

Uansett om det er en varm sommerdag eller en kjølig høstkveld, tilbyr Jackson Spisestol fra Hartman den perfekte blandingen av komfort og stil. Dens værbestandige materialer og enkle vedlikehold gjør den til et praktisk valg for alle årstider.

Oppgrader uteplassen din med Jackson Spisestol

Gjør måltidene utendørs mer minneverdige med Jackson Spisestol fra Hartman. Dens klassiske design komplementert med moderne funksjonalitet gjør den til et utmerket valg for ethvert uterom. Opplev den ultimate blandingen av komfort og stil med Jackson Spisestol, og skap et uterom du og dine gjester vil elske.

Varenummer: OS1070050119

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium, Textilene
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
57
cm
Dybde
70
cm
Høyde
108
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
4
kg
Totalvolum
0,13865
Kolli 1 - Høyde
25
cm
Kolli 1 - Lengde
59
cm
Kolli 1 - Volum
0,13865
Kolli 1 - Vekt
4
kg
Kolli 1 - Bredde
94
cm

Lignende produkter

I denne serien