Hillerstorp

Hillerstorp Brighton Hagebord

Brighton Hagebord fra Hillerstorp – Eleganse og holdbarhet for uteplassen Introduserer Brighton Hagebord fra Hillerstorp – din ideelle løsning for en ...
Les mer
  • Enkel montering
  • Værbestandig
  • Nærmest vedlikeholdsfritt

Brighton Hagebord fra Hillerstorp – Eleganse og holdbarhet for uteplassen

Introduserer Brighton Hagebord fra Hillerstorp – din ideelle løsning for en stilfull og funksjonell uteplass. Dette moderne spisebordet kombinerer elegansen av sortlakkert aluminium med innovasjonen av Gaumo, et bærekraftig materiale kjent for sin enestående holdbarhet og lette vedlikehold. Enten du arrangerer en middag under åpen himmel eller nyter en rolig morgenkaffe, tilbyr Brighton bordet både stil og substans.

Designet med tanke på komfort og varighet

Brighton Hagebord er designet for å tåle elementene, fra brennende solskinn til regnfulle dager, takket være dets værbestandige konstruksjon. Nærmest vedlikeholdsfritt, dette bordet er det perfekte valget for deg som ønsker å minimere tid brukt på vedlikehold, samtidig som du maksimerer tiden til å nyte det utendørs livet.

Enkel montering og vedlikehold

Til tross for sin robuste konstruksjon, er Brighton Hagebord overraskende enkelt å montere, noe som gjør det tilgjengelig rett fra boksen med minimal innsats. Vedlikeholdet er like enkelt, med kun behov for mildt såpevann for å holde bordplaten ren og innbydende.

Versatilitet i to størrelser

Med to tilgjengelige størrelser, gir Brighton Hagebord deg fleksibiliteten til å tilpasse din uteplass etter dine behov. Enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong, tilbyr dette bordet den perfekte størrelsen for dine samlinger.

Investering for fremtiden

Velger du Brighton Hagebord fra Hillerstorp, investerer du ikke bare i et møbel, men i en fremtid av uforglemmelige øyeblikk utendørs. Dets holdbarhet, stil og enkle vedlikehold gjør det til et smart valg for alle som verdsetter kvalitet og tidløs design.

Varenummer: TH108002002003

Mål

Farge
Sort
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
70
cm
Bredde
70
cm
Høyde
72
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
10
kg
Totalvolum
0,05041
Kolli 1 - Høyde
10
cm
Kolli 1 - Lengde
71
cm
Kolli 1 - Volum
0,05041
Kolli 1 - Vekt
10
kg
Kolli 1 - Bredde
71
cm

Lignende produkter