Hartman

Hartman Ancona Spisestol

Ancona Spisestol fra Hartman: Moderne komfort og holdbarhet! Oppdag Ancona spisestol fra Hartman, en moderne og robust spisestol som kombinerer ele...
Les mer
  • Gassregulering av ryggen
  • Ramme av lakkert aluminium
  • Puter i værbestandig Olefin

Ancona Spisestol fra Hartman: Moderne komfort og holdbarhet!

Oppdag Ancona spisestol fra Hartman, en moderne og robust spisestol som kombinerer elegant design med uovertruffen komfort. Denne posisjonsstolen er utformet for å gi optimal sitteopplevelse, takket være gassreguleringen av ryggen som lar deg finne din ideelle hvileposisjon. Med en ramme i lakkert aluminium og komfortable puter trukket i værbestandig olefin, er Ancona-stolen designet for både stil og funksjonalitet i utendørsmiljøer.

Valg av ramme og værbestandige materialer

Ancona spisestolen er tilgjengelig med ramme i to tidløse farger: hvit og sort, som begge lett kan integreres i enhver utendørs innredning. Putene, i en sofistikert lysegrå farge, er trukket i Olefin - en syntetisk fiber kjent for sin styrke, fargebestandighet og komfort. Dens motstand mot flekker, mugg, slitasje og sollys, samt et vannavvisende belegg på baksiden, gjør disse putene ideelle for bruk utendørs.

Vedlikehold og pleie

Vedlikehold av Ancona spisestolen er enkelt og greit. For å maksimere levetiden og utseendet på putene, anbefales det å impregnere stoffet før bruk og gjenta dette gjennom sesongen. For rengjøring av resten av stolen, bruk et mildt såpevann. Vi anbefaler også oppbevaring under et møbeltrekk når stolen ikke er i bruk, som kan kjøpes separat, for ytterligere beskyttelse.

En investering i utendørs eleganse

Velg Ancona spisestol fra Hartman for en investering i utendørs eleganse og komfort. Enten du ønsker å fornye din uteplass eller legge til stilfulle og komfortable sitteplasser, er Ancona-stolen et perfekt valg. Den kombinerer det beste av moderne design med praktisk funksjonalitet, og skaper en innbydende atmosfære for måltider utendørs.

Varenummer: OS1070140136

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Olefin
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
72
cm
Dybde
92
cm
Høyde
105
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
8
kg
Totalvolum
0,963438
Kolli 1 - Høyde
98
cm
Kolli 1 - Lengde
113
cm
Kolli 1 - Volum
0,963438
Kolli 1 - Vekt
8
kg
Kolli 1 - Bredde
87
cm

Vedlikeholdsprodukter