Brafab

Brafab Ombrone Pyntepute

Gi uteplassen din et løft med Ombrone Pyntepute fra Brafab! Ombrone Pyntepute fra Brafab er ikke bare en pyntepute; det er en investering i komfort og...
Les mer
  • Dekorativ
  • Værbestandig stoff
  • Praktisk støtte for kroppen

Gi uteplassen din et løft med Ombrone Pyntepute fra Brafab!

Ombrone Pyntepute fra Brafab er ikke bare en pyntepute; det er en investering i komfort og stil for ditt uterom. Med sitt dekorative utseende og værbestandige stoff, er denne puten designet for å tåle elementene samtidig som den tilfører et visuelt løft til ditt uterom. Tilgjengelig i en rekke farger og størrelser, Ombrone puten passer perfekt inn i ethvert utemiljø, enten det er på balkongen, terrassen eller i hagen.

Dekorative detaljer og praktisk komfort

Ombrone Pynteputen er mer enn bare et vakkert tilskudd til dine utemøbler; den tilbyr også praktisk støtte for kroppen. Uansett om du nyter en god bok, tar en lur under åpen himmel, eller samler venner og familie for en hyggelig stund, gir denne puten den nødvendige komforten. Utført i 100% bomull, gir stoffet en myk følelse som er både behagelig og slitesterk.

Vedlikehold og varighet

Med enkle vedlikeholdsrutiner sikrer du at Ombrone Pynteputen din forblir like vakker og funksjonell sesong etter sesong. En impregnering før bruk anbefales for å maksimere stoffets værbestandige egenskaper. Når putene ikke er i bruk, oppbevar dem under møbelskydd eller i en putekasse for å beskytte mot vær og vind.

Varenummer: BF10901621116

Mål

Farge
Antrasitt
Stofftype
Bomull
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
60
cm
Bredde
60
cm
Høyde
23
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
1
kg
Totalvolum
0,11532
Kolli 1 - Høyde
30
cm
Kolli 1 - Lengde
62
cm
Kolli 1 - Volum
0,11532
Kolli 1 - Vekt
1
kg
Kolli 1 - Bredde
62
cm

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter