Brafab

Brafab Kotte Pall

Kotte Pall fra Brafab: En allsidig og stilfull tilføyelse til ditt uterom! Kotte Pall fra Brafab representerer det ypperste innen moderne utendørs ...
Les mer
  • Fungerer som sittepuff og fotstøtte
  • Polyesterstoff tåler alle værforhold
  • Enkel å flytte og reposisjonere

Kotte Pall fra Brafab: En allsidig og stilfull tilføyelse til ditt uterom!

Kotte Pall fra Brafab representerer det ypperste innen moderne utendørs møbler. Denne dekorative og praktiske pallen, tilgjengelig i flere farger og størrelser, er perfekt for å tilføre både stil og funksjonalitet til ditt uterom. Med sitt værbestandige polyesterstoff, er Kotte Pall designet for å tåle elementene samtidig som den beholder sin estetiske appell.

Fleksibel og komfortabel – Mer enn bare en pall

Kotte Pall er ikke bare et praktisk sittemøbel, men også et elegant fotstøtte. Dens allsidighet gjør det til et ideelt valg for alle som ønsker å skape en fleksibel og innbydende utendørs plass. Med to størrelser å velge mellom, kan du finne den perfekte passformen for ditt behov.

Robust design og vedlikeholdsvennlig

Laget med et slitesterkt olefintyg og allväderskum i stommen, er Kotte Pall bygget for å vare. Dens robuste konstruksjon sikrer at den beholder sin form og komfort over tid. Vedlikeholdet er enkelt: en impregnering før bruk og oppbevaring under møbeltrekk sikrer at den holder seg vakker år etter år.

En perfekt match for ethvert uterom

Tilgjengelig i tre forskjellige farger - kan Kotte Pall enkelt tilpasses enhver utendørs dekor. Enten du ser etter et pop av farge eller et mer dempet utseende, har Kotte serien noe for enhver smak.

Lett å flytte og plassere

Med praktiske håndtak er Kotte Pall lett å flytte og plassere rundt i ditt uterom. Dette gir deg friheten til å skape spontane og lekfulle sitteområder akkurat der de trengs.

Varenummer: BF10900101003

Mål

Farge
Sort
Materiale
Tekstil
Stofftype
Polyester
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
50 cm
Høyde
40 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
1 kg
Totalvolum
0,12 m³

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter