Besøk en litt annerledes møbelbutikk

Finn noe nytt til hjemmet hos Norges største frittstående møbelvarehus

I vårt store møbelvarehus på Alnabru får du personlig hjelp fra våre dyktige møbelkonsulenter. Ta turen for en gratis kopp kaffe og la deg inspirere av våre 5000 m² med møbler og spennende utstillinger.

Møbelvarehuset på Alnabru

  • 5000 m² med utstillinger
  • Over 1600 utstilte varer
  • Gratis kaffe og parkering
  • Plassert i hjertet av møbelbutikkene
I vårt store møbelvarehus på Alnabru får du personlig hjelp fra våre dyktige møbelkonsulenter. Ta turen for en gratis kopp kaffe og la deg inspirere av våre 5000 m² med møbler og spennende utstillinger

Her finner du oss

Møbelvarehuset Alnabru

Strømsveien 239
0668 Oslo

Veibeskrivelse

Åpningstider

Mandag-fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-17.00

Stor utstilling med sofaer

Over 290 utstilte sofaer

Hvis du er på jakt etter en ny sofa er møbelvarehuset et nødvendig stopp på reisen. Hos oss finner du over 290 ulike sofaer i mange stiler og til de fleste behov.

I møbelvarehuset finner du et enormt utvalg spisestoler

Hundrevis av ulike spisestoler

Vi vet at det er fint å ha mye å velge mellom. I butikken på Alnabru finner du flere hundre unike spisestoler slik at du kan finne den perfekte stolen for deg.

Stor utstilling med sofaer

Stor sengeavdeling med kvalitetssenger

I vår store sengeavdeling finner du senger fra merkevarene Wonderland, Tempur og Svane, samt egne håndplukkede merker fra hele europa.

Nyheter i butikken

Stor utstilling med sofaer

Få personlig hjelp med innredningen

Vi tilbyr ikke bare en imponerende samling av møbler, men også en unik opplevelse av personlig hjelp for å gjøre hjemmet ditt til en sann refleksjon av din stil og komfort. Våre erfarne møbelkonsulenter står klare til å veilede deg gjennom enhver innredningsutfordring og gjøre handleopplevelsen minneverdig. Vår dedikerte stab av møbelekspertise er her for å gi deg skreddersydde råd og tips for å optimalisere hver kvadratmeter i hjemmet ditt. Enten du har spørsmål om fargevalg, møbelarrangement eller ønsker å utforske forskjellige stiler, er våre konsulenter kunnskapsrike og engasjerte for å hjelpe deg med å ta de beste beslutningene.

Få hjelp med våre byggbare systemer

I tillegg til å tilby rådgivning om innredning, gir vi deg også muligheten til å være arkitekten bak din egen komfort. Våre mange byggesystemer gir deg friheten til å skape din egen drømmesofa. Våre konsulenter vil veilede deg gjennom valg av materialer, farger og designelementer for å sikre at sluttresultatet passer perfekt inn i ditt hjem.

Vi hjelper deg med seng

Når det gjelder søvn, forstår vi at alle har unike behov. Våre møbelkonsulenter vil hjelpe deg med å finne den perfekte sengen som passer dine personlige preferanser og behov. Fra stilige senger til innovative soveløsninger, vi er dedikerte til å sikre at du får en god natts søvn. Besøk vårt møbelvarehus i dag og oppdag hvordan vår personlige hjelp kan gjøre innredningen av ditt hjem enklere og mer givende. La våre erfarne møbelkonsulenter være din guide på veien til et vakkert og funksjonelt hjem.

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Våre dyktige selgere står klare for å hjelpe deg med ditt neste kjøp. Ring oss på 22 88 01 00. Vår kundeservice er åpen for deg hverdager mellom kl. 10.00 til 17.00, og kjøpshjelp får du så lenge butikken på Alnabru er åpen.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Er du på jakt etter noe nytt til hjemmet? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med ditt neste kjøp. Vår kundeservice er åpen for deg hverdager mellom kl. 10.00 til 17.00, og kjøpshjelp får du så lenge butikken på Alnabru er åpen.

Ring oss på

22 88 01 00