Lone Tepper

Lone Nike Teppe

Oppdag Nike teppe fra Lone Tepper! Nike teppe fra Lone Tepper er et mykt og tykt lavflossteppe som gir et behagelig og luksuriøst preg til ethvert ...
Les mer
  • Tykk og god lavfloss
  • Heatset behandlet
  • Antistatisk

Oppdag Nike teppe fra Lone Tepper!

Nike teppe fra Lone Tepper er et mykt og tykt lavflossteppe som gir et behagelig og luksuriøst preg til ethvert hjem. Dette teppet er ideelt for alle som ønsker å legge til en følelse av komfort og eleganse til hjemmet sitt.

Teppet er antistatisk, allergivennlig og slitesterkt, noe som gjør det til et ideelt valg for familier med barn og kjæledyr. Garnkvaliteten heter Maclon og er et 100% syntetisk frisegarn som er både twistet og heatset-behandlet, noe som gir en bedre spenst i garnet og et mykere og mer behagelig teppe enn et ubehandlet syntetisk garn.

Twistet garn for fullstendig lofrie tepper

Ønsker du et teppe som er fullstendig lofritt kan twist være et godt alternativ. Twist betyr at garnet er "twistet", noe som gir en bedre spenst i garnet. Ofte er twistede tepper også heatset-behandlet, noe som gir betydelig bedre slitasje og renhold.

Vask og vedlikehold

For å holde Nike teppe i topp stand, anbefales det å støvsuge det regelmessig for å fjerne smuss og støv. Flekker bør fjernes umiddelbart med en ren fuktet klut eller svamp. Teppet bør tørrenses ved behov for å opprettholde sin beste tilstand.

Opplev komforten og holdbarheten til Nike teppe fra Lone Tepper i dag og gi ditt hjem en oppgradering med dette fantastiske teppevalget. Tilgjengelig i et stort antall farger og størrelser.

Varenummer: LO941000103005

Mål

Farge
Lin
Materiale
Polypropylen

Produktmål

Lengde
230 cm
Bredde
160 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
11 kg
Totalvolum
0,058905 m³
Kolli 1 - Lengde
165 cm
Kolli 1 - Bredde
21 cm
Kolli 1 - Høyde
17 cm
Kolli 1 - Volum
0,058905 m³
Kolli 1 - Vekt
11 kg