InHouse Ardebil Teppe

Ardebil teppe fra InHouse - Klassisk og slitesterkt teppe med orientalsk mønster! Ardebil teppe fra InHouse er en vakker og klassisk teppevariant med ...
Les mer
  • 1'000'000 knuter pr. kvm.
  • Slitesterkt og enkelt vedlikehold
  • Stort utvalg størrelser og farger

Ardebil teppe fra InHouse - Klassisk og slitesterkt teppe med orientalsk mønster!

Ardebil teppe fra InHouse er en vakker og klassisk teppevariant med et orientalsk mønster. Teppet er produsert ved den anerkjente teppefabrikken Ragolle i Belgia, og er laget av høykvalitets heatset garn av 100% polypropylen. Dette gir et teppe som er både slitesterkt og enkelt å vedlikeholde.

1 million knuter pr. kvadratmeter

Ardebil teppe har hele 1 million knuter pr. kvadratmeter, noe som gir et tykt og vakkert teppe med lang holdbarhet. Det orientalske mønsteret er nøye knyttet for å skape en autentisk følelse av tradisjon og eleganse. Teppet finnes i et stort utvalg størrelser og farger, slik at du enkelt kan finne en variant som passer til ditt hjem og din stil.

Enkelt vedlikehold

Ardebil teppe fra InHouse er enkelt å vedlikeholde. Vi anbefaler regelmessig støvsuging for å holde teppe rent og pent, og tørrens ved behov. Dette vil sørge for at teppet holder seg vakkert og i god stand i mange år fremover.

Velg Ardebil teppe fra InHouse for å skape en autentisk og elegant atmosfære i hjemmet ditt. Ta en titt på vårt utvalg av størrelser og farger, og finn din favoritt i dag.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne det perfekte teppet for ditt hjem.

Varenummer: GX94000603613

Mål

Farge
Mørk Blå
Materiale
Polypropylen

Produktmål

Lengde
230
cm
Bredde
160
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
11,01
kg
Totalvolum
0,072
Kolli 1 - Lengde
180
cm
Kolli 1 - Bredde
20
cm
Kolli 1 - Høyde
20
cm
Kolli 1 - Volum
0,072
Kolli 1 - Vekt
11,01
kg