Woodenforge TV-Benk

En TV-benk i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge. Laget av resirkulert treverk og har karakteriske sorte lærhåndtak. Understellet er i...
Les mer
  • Resirkulert treverk
  • Moderne industrielt design
  • God oppbevaringsplass
En TV-benk i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge. Laget av resirkulert treverk og har karakteriske sorte lærhåndtak. Understellet er i sort metall. TV-benken har skuffer og hylle til oppbevaring av diverse bokser og apparater.

Woodenforge-serien:
Woodenforge-serien er en hyllest til pionerene som la de første togskinnene rundt om i verden. En perfekt forening mellom de sterke, elegante metallskinnene og mektige tømmerstenger. Woodenforge-serien prøver å gjenskape dette samspillet med de rene linjene i metallrammene med den kontrasten det resirkulerte treverket gir. Sammen gir det deg solide, elegante møbler med et industrielt, men samtidig moderne preg.

Unike møbler:
Siden denne serien er produsert med resirkulerte materialer, vil hvert møbel være unikt med sprekker, skjønnhetskader og nyanseforskjeller i farger fra produkt til produkt. Dette gir møblene karakter og det rustikke utseendet som gjør denne serien spesiell.

Miljøbevisst produsent:
PGT-Reclaimed streber etter å produsere møbler på en bærekraftig måte, redusere avfall og ta vare på miljøet. Derfor benytter de i hovedsak resirkulerte materialer i sin produksjon og bare i perioden 2012-2016 sparte de 327 hektar skog ved å resirkulere gammelt treverk. Selskapet er sertifisert av Rainforest Alliance og mottok i 2018 den gjeveste prisen i «The green world enviroment awards».
Varenummer: PG1150010106

Mål

Farge
Octopus Ink
Materiale
Tre
Antall skuffer
2
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
120
cm
Dybde
45
cm
Høyde
55
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
34
kg
Totalvolum
0,279496
Kolli 1 - Lengde
124
cm
Kolli 1 - Bredde
49
cm
Kolli 1 - Høyde
46
cm
Kolli 1 - Volum
0,279496
Kolli 1 - Vekt
34
kg

Lignende produkter

I denne serien