Latina TV-benk

Latina TV-benk: Et samlingspunkt i stuen! Latina TV-benk gir et sterkt uttrykk i ethvert rom. Dens unike mønster og struktur skaper en dynamisk og in...
Les mer
  • Rikelig med oppbevaringsplass
  • Solid konstruksjon med sort metallramme
  • Funksjonelt og moderne design

Latina TV-benk: Et samlingspunkt i stuen!

Latina TV-benk gir et sterkt uttrykk i ethvert rom. Dens unike mønster og struktur skaper en dynamisk og innbydende atmosfære i stuen, og gir plass for både det nødvendige og det dekorative.

God oppbevaringsplass

Med sin romslige lagringskapasitet gir Latina TV-benk deg all plassen du trenger for å oppbevare dine multimediaenheter, spillkonsoller, fjernkontroller og annet tilbehør. De romslige skapene og skuffene er designet for å holde alt ryddig og organisert, mens de fortsatt er lett tilgjengelige.

Stilfulle detaljer

Latina TV-benk skiller seg ut med sin unike utforming. Den profilerte døren og skuffefrontene bruker lys og skygge for å skape et mid-century inspirert mønster, noe som gir en ekstra dimensjon til utseendet. Denne detaljen gjør Latina TV-benk til et ekte blikkfang i stuen.

Glatte overflater

Med sin glatte finish og espresso eikfarge gir Latina TV-benk et sofistikert og moderne uttrykk. Denne TV-benken vil utvilsomt tilføre varme og eleganse til ditt interiør.

Rammen i solid sort metall

Latina TV-benks solide metallben i sort gir en robust og stabil konstruksjon. Denne solide strukturen sikrer at TV-benken kan håndtere vekten av dine elektroniske apparater, mens den samtidig bidrar til et minimalistisk og moderne utseende.

Funksjonalitet og design går hånd i hånd

Latina TV-benk er mer enn bare et møbel - det er et statement av stil og funksjonalitet. Med sitt moderne og funksjonelle design, vil denne TV-benken forbedre din seeropplevelse og skape et attraktivt fokuspunkt i stuen din.

Varenummer: UQ1150063164

Mål

Farge
Espresso Oak
Materiale
Heltre Eik, Eik Finer, Spon
Antall skuffer
2
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
160 cm
Dybde
41 cm
Høyde
50 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
54 kg
Totalvolum
0,27738 m³

I denne serien