Joel TV-Benk

Oppbevaring og stil i ett med Joel TV-benk! Joel TV-benk er det perfekte møbelet for deg som ønsker både stil og funksjonalitet i stuen. Den moderne d...
Les mer
  • Moderne design med ribbemønster
  • Flotte treben som gir en elegant stil
  • Mulighet for veggmontering

Oppbevaring og stil i ett med Joel TV-benk!

Joel TV-benk er det perfekte møbelet for deg som ønsker både stil og funksjonalitet i stuen. Den moderne designen og det stilfulle materialet gjør at denne benken passer inn i de fleste hjem, uansett interiørstil.

Tilgjengelige farger og design

Joel TV-benk kommer i tre forskjellige varianter av finert eik: røykfarget, hvitoljet og sort. Du kan velge den som passer best inn i ditt hjem. Den ene døren på benken har et flott ribbemønster som gir et moderne og unikt utseende.

Funksjonalitet

Bak hver dør på Joel TV-benk er det en hylle som gir god oppbevaringsplass til alt av TV-utstyr og andre ting du vil ha skjult. Det er også mulig å velge å montere denne TV-benken på veggen, noe som gir et luftigere uttrykk og en lettere rengjøring.

Flotte treben

Joel TV-benk leveres med flotte treben som gir benken en elegant stil og en høyde som er perfekt for å se på TV. Dersom du ønsker å montere benken på veggen kan du enkelt fjerne bena.

Velg Joel TV-benk for å få både stil og funksjonalitet i ett møbel. Med mulighet for å velge farge og montering vil denne TV-benken passe inn i de fleste hjem. Bestill din Joel TV-benk i dag!

Varenummer: TR11500211034

Mål

Farge
Hvitoljet Eik
Materiale
Finert Eik
Antall Dører
2
Materiale ben
Eik
Benfarge
Hvitoljet Eik

Produktmål

Bredde
120 cm
Dybde
39 cm
Høyde
50 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
28 kg
Totalvolum
0,19558 m³
Kolli 1 - Lengde
127 cm
Kolli 1 - Bredde
44 cm
Kolli 1 - Høyde
35 cm
Kolli 1 - Volum
0,19558 m³
Kolli 1 - Vekt
28 kg

I denne serien