Bali TV-benk

Bali TV-benk: Nordisk Design møter Praktisk Funksjonalitet! Bali TV-benk er et utmerket eksempel på hvordan moderne nordisk design kan kombineres med...
Les mer
  • God oppbevaringsplass
  • Nett og plassbesparende
  • Nordisk design

Bali TV-benk: Nordisk Design møter Praktisk Funksjonalitet!

Bali TV-benk er et utmerket eksempel på hvordan moderne nordisk design kan kombineres med praktisk funksjonalitet for å skape et møbel som ikke bare ser bra ut, men også oppfyller dine behov for lagring og organisering.

Perfekt Størrelse og Plassbesparende Design

Med sin kompakte størrelse, er Bali TV-benk designet for å passe inn i ethvert rom, uavhengig av størrelse. Dens plassbesparende design gjør det til et ideelt valg for mindre rom, samtidig som det tilbyr rikelig med lagringsplass.

God Oppbevaringsplass

Denne TV-benken er utstyrt med 2 dører og 2 åpne hyller, noe som gir god plass til TV-bokser, spillkonsoller, fjernkontroller og andre nødvendige gjenstander. Bak dørene finner du også hyller for ekstra organisering.

Naturtro Eik Melamin og Canvasimitasjon

En av de mest slående egenskapene ved Bali TV-benk er den folierte overflaten med imitert og naturtro eik melamin, noe som gir den et autentisk, naturlig utseende. Frontene har imitert canvas, som skaper en lun kontrast til de rette linjene i designet.

Vedlikeholdsfri og Enkel Rengjøring

Bali TV-benk er ikke bare stilfull, men også vedlikeholdsfri. Den folierte overflaten kan enkelt tørkes av med en fuktig og godt oppvridd klut. Seriens høye og elegante ben gjør rengjøring under møbelet til en lek.

Sikre deg din Bali TV-benk i dag

Med sin kombinasjon av stilig design og praktisk funksjonalitet, er Bali TV-benk et utmerket tilskudd til ethvert hjem. Gjør ditt stueområde komplett med denne vakre og funksjonelle TV-benken. Bestill din Bali TV-benk i dag!

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon, eller kom og besøk oss i butikken!

Varenummer: FR1150040413

Mål

Farge
Lys Eik
Antall Dører
2
Antall ben
5
Benfarge
Imitert Lys Eik
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
150 cm
Dybde
40 cm
Høyde
52 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
28 kg
Totalvolum
0,090288 m³
Kolli 1 - Lengde
171 cm
Kolli 1 - Bredde
48 cm
Kolli 1 - Høyde
11 cm
Kolli 1 - Volum
0,090288 m³
Kolli 1 - Vekt
28 kg

I denne serien