Strington Hjørnebord

Strington Hjørnebord - Et stilrent tidsriktig møbel! Strington Hjørnebord er et trendy møbel som skiller seg ut med sin r...
Les mer
  • Trendy og moderne design med røykt glassplate
  • Sidene har avrundede, vertikale metall-lameller
  • Gir et sofistikert og elegant preg til ethvert rom

Strington Hjørnebord - Et stilrent tidsriktig møbel!

Strington Hjørnebord er et trendy møbel som skiller seg ut med sin raffinerte stil. Med sin røkte glassplate og de avrundede, vertikale metall-lamellene på sidene, bringer det en moderne eleganse inn i ethvert rom. Denne unike blandingen av materialer gir en herlig kombinasjon av estetikk og funksjonalitet, noe som gir et sterkt inntrykk.

Røyket glassplate

Det som virkelig setter Strington Hjørnebord i en egen klasse, er det røykte glasset. Dette gir bordet et sofistikert og elegant preg, mens det også er praktisk og enkelt å rengjøre. Det gjennomskinnelige glasset skaper en illusjon av plass, noe som er spesielt verdifullt i mindre rom.

Avrundede metall-lameller

Det unike designelementet med avrundede, vertikale metall-lameller gir Strington Hjørnebord et dynamisk og moderne utseende. Disse detaljene gir bordet en ekstra dimensjon og skaper et spennende spill mellom lys og skygge.

Flott og moderne utseende

Strington Hjørnebord er designet med tanke på dagens trendbevisste forbruker. Bordets moderne estetikk vil garantert forbedre utseendet på ethvert rom, enten det er stuen, soverommet, eller kontoret.

Varenummer: MR1870061101

Mål

Farge
Sort
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
40
cm
Bredde
40
cm
Høyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
5
kg
Totalvolum
0,014147
Kolli 1 - Lengde
47
cm
Kolli 1 - Bredde
43
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,014147
Kolli 1 - Vekt
5
kg

I denne serien