Solo Sofabord

Solo Sofabord - Enkel eleganse for stuen! Oppgrader stuen din med Solo Sofabord, et smakfullt møbel som kombinerer enkel eleganse med funksjonalitet....
Les mer
  • Enkel eleganse som oppgraderer stuen din
  • Funksjonell oppbevaring med både åpent rom og en romslig skuff
  • Allsidig design som passer inn i de fleste hjemmemiljøer

Solo Sofabord - Enkel eleganse for stuen!

Oppgrader stuen din med Solo Sofabord, et smakfullt møbel som kombinerer enkel eleganse med funksjonalitet. Dette sofabordet har målene B:60cm, H:43cm og L:99cm, og tilbyr den ideelle overflaten for å plassere drikkevarer, bøker eller dekorative elementer.

Stilfullt design

Solo Sofabord har en hvit folie med en kontrasterende sort skuff og sorte ben som gir det et moderne og stilrent utseende. Den enkle, men elegante estetikken gjør dette sofabordet til et allsidig tillegg til ethvert hjemmemiljø.

Funksjonell oppbevaring

Dette sofabordet gir både et åpent rom og en romslig skuff for oppbevaring. Du kan holde stuen ryddig og organisert ved å enkelt plassere fjernkontroller, magasiner eller andre små gjenstander i skuffen, mens det åpne rommet gir deg rask tilgang til ting du trenger ofte.

Allsidig bruk

Med sitt stilfulle og enkle design passer Solo Sofabord inn i de fleste hjemmemiljøer. Det fungerer perfekt som et sentralt punkt i stuen din og gir en flott overflate for å vise frem dine personlige stilvalg.

Holdbarhet og kvalitet

Dette sofabordet er bygget for å vare, med solid konstruksjon og pålitelige materialer. Du kan stole på at Solo Sofabord vil være en trofast følgesvenn i stuen din i lang tid fremover.

Varenummer: TW1850010719

Mål

Farge
Hvit/Sort
Antall skuffer
1
Benfarge
Sort
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
99
cm
Bredde
60
cm
Høyde
43
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
20,3
kg
Totalvolum
0,0561185
Kolli 1 - Lengde
64,2
cm
Kolli 1 - Bredde
106,6
cm
Kolli 1 - Høyde
8,2
cm
Kolli 1 - Volum
0,0561185
Kolli 1 - Vekt
20,3
kg

Lignende produkter