Metro Sofabord

Oppdag Metro Sofabord: Der stil møter funksjonalitet! Metro sofabord bringer en blanding av moderne design og praktisk nytte til ditt hjem. Med sitt u...
Les mer
  • Plassbesparende design
  • Fleksibel bruk med to bordelementer
  • Robust sortlakkert stålunderstell

Oppdag Metro Sofabord: Der stil møter funksjonalitet!

Metro sofabord bringer en blanding av moderne design og praktisk nytte til ditt hjem. Med sitt unike sett av to runde bordelementer, gir det fleksibilitet og stil til din stue. Det største bordet tilbyr en sjenerøs overflate, mens det mindre bordet kan skyves under for en dynamisk og plassbesparende løsning.

Designet for varighet og estetikk

Metro sofabord er fremstilt med øye for kvalitet, med bordplater i valg av oljet eikefinér eller raffinert marmor, komplementert med et solid sortlakkert stålunderstell. Denne kombinasjonen av materialer sikrer ikke bare et elegant utseende, men også langvarig holdbarhet og styrke.

Stort utvalg farger og størrelser

Velg mellom forskjellige størrelser og finisher for å passe ditt unike rom og stil. Fra intim hvitpigmentert eik til storslått røkpigmentert eik eller den luksuriøse marmor med sort eik lakkert, tilbyr Metro sofabord en løsning for alle smaker og behov.

Et tidløst tilskudd til enhver stue

Metro sofabordet er mer enn bare et møbel; det er et sentralt element som definerer rommet det befinner seg i. Det passer perfekt inn i moderne, minimalistiske, eller klassiske dekorstiler, og tilfører et snev av klasse og raffinement.

Vedlikeholdstips for ditt Metro Sofabord

For å sikre at Metro sofabordet ditt beholder sin skjønnhet og funksjonalitet over tid, anbefales det å vedlikeholde bordplaten med olje jevnlig, spesielt for versjoner med eikefiner, for å bevare materialets naturlige kvalitet og utseende.

Varenummer: BN1850060031

Mål

Farge
Sort Eikefinèr
Materiale
Eik Finér
Antall ben
2
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Diameter
75
cm
Høyde
48
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
19
kg
Totalvolum
0,283024
Kolli 1 - Lengde
76
cm
Kolli 1 - Bredde
76
cm
Kolli 1 - Høyde
49
cm
Kolli 1 - Volum
0,283024
Kolli 1 - Vekt
19
kg

Lignende produkter