Marathon Sofabord

SOFABORD MARATHON Sofabordene Marathon er flotte og solide bord i hvitpigmentert eik fra vår leverandør Bordbirger. Bordet er meget praktisk, da de ha...
Les mer
  • Svenskprodusert
  • Praktisk bord med underhylle
  • God høyde - 55cm

SOFABORD MARATHON
Sofabordene Marathon er flotte og solide bord i hvitpigmentert eik fra vår leverandør Bordbirger. Bordet er meget praktisk, da de har lettplasserte størrelser og en underhylle som gir oppbevaringsplass til magasiner etc. Disse bordet har ekstra god høyde, totalt 55cm. Dette er perfekt for deg som er lei av lave bord, og for deg som liker å drikke kaffe i sofaen eller andre aktiviteter. Marathon kan bestilles i flere størrelser og utførelser (andre farger).

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille eller kom og besøk oss i butikken for mer informasjon.

BORDBIRGER
BordBirger AB er en familiebedrift grunnlagt i 1933 som startet produksjonen av bord i det lille smålanska samfunnet i Bodafors.
De har et kjent konsept i møbelindustrien som er knyttet til bord av svært høy kvalitet og tidløst design. Helt siden starten har Bordbirger innredet boliger og andre miljøer med rimelige bord, som for eksempel kaffebord, eikebord, sammenleggbare bord, hjørnebord, lampebord og konferansebord av god kvalitet.

EGEN FABRIKK - UTVIKLET MASKINPARK
Bordbirger har sin egen fabrikk i Bodafors, hvor de har en teknisk utviklet maskinpark og personell med både håndverk og teknisk opplæring. Deres leverandører er til over 90 prosent svenske selskaper, i mange tilfeller med spesialkompetanse.

MILJØ- OG KVALITET I FOKUS
Råmaterialene i deres produkter kommer i stor grad fra den svenske skogen. BordBirger AB har høye ambisjoner om miljø og kvalitet. Derfor jobber de alltid aktivt med miljø- og kvalitetsspørsmål på en målrettet og kontinuerlig basis.

MATERIALVALG
58% av Sveriges overflate er skog, og fra skogen henter de tre som siden starten har vært den viktigste komponenten i produktene. Tre er et fornybart naturmateriale med en gammel tradisjon innen møbelproduksjon. Tre er et naturmateriale der hvert tre er unikt med varierende struktur, farge og mønster. Det vil si at hvert bord som de produserer får en unik touch der nyanser og struktur kan variere litt. En del av sjarmen med tremøbler er at de endrer farger og karakter med tiden, med påvirkning av lys og luft.

 

Varenummer: BI185020

Mål

Farge
Hvitpigmentert Eik

Produktmål

Lengde
120 cm
Bredde
70 cm
Høyde
55 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
24 kg
Totalvolum
0,1048 m³
Kolli 1 - Lengde
131 cm
Kolli 1 - Bredde
80 cm
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Volum
0,1048 m³
Kolli 1 - Vekt
24 kg