Duo Sofabord

Duo sofabord er et flott og solid bord vår leverandør Bordbirger. Duo finnes i to størrelser der det ene er litt mindre enn det andre. Bordene kan bru...
Les mer
  • Svenskprodusert
  • Kan brukes som settbord
  • Solid og god kvalitet
Duo sofabord er et flott og solid bord vår leverandør Bordbirger. Duo finnes i to størrelser der det ene er litt mindre enn det andre. Bordene kan brukes hver for seg eller plasseres under hverandre som gir deg flere møbleringsmuligheter og stort fleksibilitet.

Vedlikehold: Rengjør overflaten med en fuktig klut og såpe. Unngå for mye væske på overflaten. Tørk overflaten med en tørr, myk klut etter rengjøringen.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken.

Bordbirger AB
BordBirger AB er en familiebedrift grunnlagt i 1933 som startet produksjonen av bord i det lille smålanska samfunnet i Bodafors.
De har et kjent konsept i møbelindustrien som er knyttet til bord av svært høy kvalitet og tidløst design. Helt siden starten har Bordbirger innredet boliger og andre miljøer med rimelige bord, som for eksempel kaffebord, eikebord, sammenleggbare bord, hjørnebord, lampebord og konferansebord av god kvalitet.

Egen Fabrikk - Utviklet maskinpark
Bordbirger har sin egen fabrikk i Bodafors, hvor de har en teknisk utviklet maskinpark og personell med både håndverk og teknisk opplæring. Deres leverandører er til over 90 prosent svenske selskaper, i mange tilfeller med spesialkompetanse.

Miljø- og kvalitet i fokus
Råmaterialene i deres produkter kommer i stor grad fra den svenske skogen. BordBirger AB har høye ambisjoner om miljø og kvalitet. Derfor jobber de alltid aktivt med miljø- og kvalitetsspørsmål på en målrettet og kontinuerlig basis.

Materialvalg
58% av Sveriges overflate er skog, og fra skogen henter de tre som siden starten har vært den viktigste komponenten i produktene. Tre er et fornybart naturmateriale med en gammel tradisjon innen møbelproduksjon. Tre er et naturmateriale der hvert tre er unikt med varierende struktur, farge og mønster. Det bil si at hvert bord som de produserer får en unik touch der nyanser og struktur kan variere litt. En del av sjarmen med tremøbler er at de endrer farger og karakter med tiden, med påvirkning av lys og luft.


Varenummer: BI18501500089

Mål

Farge
Eik

Produktmål

Lengde
115 cm
Bredde
50 cm
Høyde
48 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
16 kg
Totalvolum
0,0756 m³
Kolli 1 - Lengde
126 cm
Kolli 1 - Bredde
60 cm
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Volum
0,0756 m³
Kolli 1 - Vekt
16 kg