Birdie Sofabord

SOFABORD BIRDIESofabord Birdie er et flott og solid bord i hvitpigmentert lakkert eik fra vår leverandør Bordbirger. Bordet er meget praktisk, det har...
Les mer
  • Bordet har spesialhøyde 55cm
  • Praktisk sofabord med 2 klaffer
  • Svenskprodusert
SOFABORD BIRDIE
Sofabord Birdie er et flott og solid bord i hvitpigmentert lakkert eik fra vår leverandør Bordbirger. Bordet er meget praktisk, det har 2 klaffer slik at bordet kan bli større ved behov, og det har en underhylle som gir oppbevaringsplass til magasiner etc. Dette bordet har ekstra høye ben slik at høyden på bordet er totalt 55cm. Dette er perfekt for deg som er lei av lave bord, og for deg som liker å drikke kaffe i sofaen eller andre aktiviteter. Birdie kan bestilles i flere størrelser og utførelser(farger). Bena er alltid forborret til hjul, slik at man kan kjøpe det ekstra om man ønsker.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille eller kom og besøk oss i butikken.

BORDBIRGER AB
BordBirger AB er en familiebedrift grunnlagt i 1933 som startet produksjonen av bord i det lille smålanska samfunnet i Bodafors.
De har et kjent konsept i møbelindustrien som er knyttet til bord av svært høy kvalitet og tidløst design. Helt siden starten har Bordbirger innredet boliger og andre miljøer med rimelige bord, som for eksempel kaffebord, eikebord, sammenleggbare bord, hjørnebord, lampebord og konferansebord av god kvalitet.

EGEN FABRIKK - UTVIKLET MASKINPARK
Bordbirger har sin egen fabrikk i Bodafors, hvor de har en teknisk utviklet maskinpark og personell med både håndverk og teknisk opplæring. Deres leverandører er til over 90 prosent svenske selskaper, i mange tilfeller med spesialkompetanse.

MILJØ- OG KVALITET I FOKUS
Råmaterialene i deres produkter kommer i stor grad fra den svenske skogen. BordBirger AB har høye ambisjoner om miljø og kvalitet. Derfor jobber de alltid aktivt med miljø- og kvalitetsspørsmål på en målrettet og kontinuerlig basis.

MATERIALVALG
58% av Sveriges overflate er skog, og fra skogen henter de tre som siden starten har vært den viktigste komponenten i produktene. Tre er et fornybart naturmateriale med en gammel tradisjon innen møbelproduksjon. Tre er et naturmateriale der hvert tre er unikt med varierende struktur, farge og mønster. Det bil si at hvert bord som de produserer får en unik touch der nyanser og struktur kan variere litt. En del av sjarmen med tremøbler er at de endrer farger og karakter med tiden, med påvirkning av lys og luft.


Varenummer: BI18500

Mål

Farge
Hvitpigmentert Eik
Materiale
Tre
Antall ileggsplater
2
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitpigmentert eik
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
90 cm
Bredde
70 cm
Høyde
55 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Totalvekt
20 kg
Totalvolum
0,135 m³
Kolli 1 - Lengde
150 cm
Kolli 1 - Bredde
90 cm
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Volum
0,135 m³
Kolli 1 - Vekt
20 kg