Santiago Air Maxipall

En stor puff i vårt fleksible modulsofasystem Santiago Air. Trukket i et slitesterkt stoff med struktur som gir et levende utseende. Pallen har sorte ...
Les mer
  • Gir ekstra sitteplasser
  • Kan brukes som fotstøtte
  • Høye ben og luftig design
En stor puff i vårt fleksible modulsofasystem Santiago Air. Trukket i et slitesterkt stoff med struktur som gir et levende utseende. Pallen har sorte høye ben.

En pall eller en puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Den kan også brukes ved siden av sofaen og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Puffene leveres i 2 forskjellige utførelser, med og uten oppbevaring og kan bestilles med samme ben og bekledning som sofaen.

Santiago Air Modulsofa: Dette er et nytt luftig modulsofa-system som er basert på vårt eldste og mest solgte modulsofa-system gjennom mange år. Her har du store valg muligheter innen moduler, størrelser, armlener, tilbehør, ben og stoff- og hud farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa eller pall til deg. Kom gjerne og besøk oss i butikken!


Varenummer: VL158001172619271

Mål

Farge
Cognac
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Bloq

Produktmål

Bredde
80 cm
Dybde
55 cm
Høyde
45 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
12 kg
Totalvolum
0,219678 m³
Kolli 1 - Lengde
82 cm
Kolli 1 - Bredde
57 cm
Kolli 1 - Høyde
47 cm
Kolli 1 - Volum
0,219678 m³
Kolli 1 - Vekt
12 kg

Vedlikeholdsprodukter