Viken Sofa

Hjørnesofaen Viken - Kompakt og stilfull sofa med god sittekomfort! Oppgrader stuen din med hjørnesofaen Viken, en variant av vår mest populære og so...
Les mer
  • Mye sofa for pengene
  • God sittekomfort
  • Populært oppsett
Partivare - Begrenset antall

Hjørnesofaen Viken - Kompakt og stilfull sofa med god sittekomfort!

Oppgrader stuen din med hjørnesofaen Viken, en variant av vår mest populære og solgte sofamodell. Denne hjørnesofaen er perfekt for deg som ønsker en kompakt og fin sofa som gir deg mye verdi på begrenset plass.

Med sin åpne endeavslutning og stilfullt design tilbyr Viken en rimelig og god sofaløsning for hele familien. Sofaen gir komfortable sitteplasser til 5 personer og er tilgjengelig både som venstre- og høyrevendt variant, slik at du kan tilpasse den etter ditt roms layout.

Viken er utstyrt med seteputer stoppet med kaldskum, noe som gir en utmerket sittekomfort og støtte gjennom lange avslappende stunder. Ryggputene er fylt med revet skum, som gir en mykere og mer behagelig følelse. Enten du ser på favorittserien din eller tilbringer tid med venner og familie, vil Viken være et perfekt sted å slappe av.

Prisgunstig og moderne design

Viken er en prisgunstig sofa som gir deg mye verdi for pengene. Den er produsert som en partivare i begrenset antall, og er trukket i et mykt og velourlignende, moderne stoff. Dette gir deg en sofaløsning som ikke bare er komfortabel, men også stilfull og tidløs.

Enten du har en liten stue eller ønsker å utnytte hjørnene i rommet ditt, vil hjørnesofaen Viken være den perfekte tilleggsmøbelen. Gi stuen din et friskt pust av eleganse og funksjonalitet med Viken - en hjørnesofa som vil imponere både deg og gjestene dine.

Bestill din Viken hjørnesofa i dag og nyt komforten og stilen den bringer til hjemmet ditt. Gjør plassen din til et samlingspunkt for avslapning og hyggelige stunder med denne moderne og prisgunstige sofaløsningen.

Varenummer: UE15527

Mål

Farge
Antrasitt
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Matrix
Materiale ben
Plast
Benfarge
Sort
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
273 cm
Bredde
200 cm
Dybde
93 cm
Høyde
80 cm
Sittehøyde
44 cm
Sittedybde
57 cm
Sittedybde Sjeselong
185 cm
Sjeselongdybde
200 cm
Sjeselongbredde
90 cm
Rygghøyde
42 cm
Bredde armlene
15 cm
Høyde armlene
57 cm
Benhøyde
5 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
97 kg
Totalvolum
2,43432 m³
Kolli 1 - Lengde
180 cm
Kolli 1 - Bredde
92 cm
Kolli 1 - Høyde
70 cm
Kolli 1 - Volum
1,1592 m³
Kolli 1 - Vekt
45 kg
Kolli 2 - Lengde
198 cm
Kolli 2 - Bredde
92 cm
Kolli 2 - Høyde
70 cm
Kolli 2 - Volum
1,27512 m³
Kolli 2 - Vekt
52 kg