Santiago Air Modulsofa

Santiago Air Modulsofa fra Violante – Tilpass din Komfort og Stil Santiago Air Modulsofa representerer en perfekt kombinasjon av stil, fleksibilitet o...
Les mer
  • Skreddersydd modulsystem med bredt utvalg av moduler
  • Tilpassede sittekomfort med valg mellom faste og softe ryggputer
  • Solid konstruksjon med 10 års garanti på seteputer og rammeverk

Santiago Air Modulsofa fra Violante – Tilpass din Komfort og Stil

Santiago Air Modulsofa representerer en perfekt kombinasjon av stil, fleksibilitet og komfort. Dette sofistikerte møbelet fra Violante tilbyr en unik modulær tilnærming, som gir deg friheten til å skreddersy sofaen etter dine romlige behov og personlig smak.

Her har du et populært oppsett i denne serien. Oppsettet er en klassisk hjørneløsning i fast sittekomfort med smale armlener på begge sider. Sofaen er trukket i det slitesterke stoffet Forza i den nydelige fargen Blue, og har 16cm høye ben som er hvitoljet.

Lekkert Design og Uovertruffen Komfort

Santiago Air utstråler en moderne sjarm med sitt luftige design og estetisk tiltalende utseende. Sofaens høye ben i valgfritt materiale legger til rette for enkel rengjøring og gir et lett og elegant preg til ditt oppholdsrom. Kombinasjonen av formstøpte seteputer og valgfri ryggpute-fasthet sikrer en sitteopplevelse som er både støttende og behagelig.

Stort utvalg av tilpassingsmuligheter

Med Santiago Air Modulsofa kan du velge mellom ulike moduler, størrelser og armlener for å skape den perfekte sofaen for ditt hjem. Enten du trenger en kompakt modell for en mindre stue eller en romslig løsning for underholdningsområdet, har Santiago Air løsningen.

Velg mellom et bredt utvalg av tekstil- og hudfarger for å finne den perfekte matchen til ditt interiør. Santiago Air tilbyr også et utvalg av ben i forskjellige høyder og utførelser, inkludert tre- og stålalternativer, som komplementerer sofaens design og din personlige stil.

Velg sittekomforten som passer deg:

Santiago modulsofa har ulike valgmuligheter som hjelper med å tilpasse sittekomforten til deg. Dette gjøres ved å velge mellom to typer fastheter i ryggputene og ønsket høyde på ben. De faste ryggputene er formstøpte, mens de softe ryggputene er kanalsydde og fylt med en blanding av revet skum og fibermix.

Benvalg:

Her kan du finne det benet som passer deg best. Sofaen får ulike uttrykk avhengig av om det har lave eller et høye ben. Når du velger benhøyde, velger du også sittehøyden på sofaen. Ønsker du sofaen så lav som mulig, slik at det blir en lounge-sofa som man kan ligge godt i? Eller vil du kanskje sitte litt høyere og ha litt mer luftig preg på sofaen? Valget er ditt.
Du kan velge mellom 13cm eller 16cm treben i fargene: Eik, Hvitoljet eik, Oljet eik, stålfarget eller Wenge. Du kan også få ben i stål.

Velg armlener:

Velg blant 6 ulike armlener for å finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesifikt sted, og da er det gunstig å ha ulike bredder på armlenet å velge mellom. Armlenene til Santiago varierer fra 8cm til 24cm. Armlenet gjør også mye av sofaens utseende: Ønsker du et moderne og smalt armlene, eller kanskje et bredt og klassisk armlene? Dersom det virkelig er trangt om plassen, kan Santiago leveres med en endeplate istedenfor et armlene som kun bygger 3cm.

Solid sofa laget av kvalitetsmaterialer

Rammeverket er oppbygd med kryssfinér dekt med fiber. Dette øker sofaens belastningsevne og gjør sofaen meget robust. I tillegg er seteputene støpt i form, slik at de holder fasongen veldig bra over tid. Dette gjør at leverandøren har 10 års garanti på seteputer og rammeverk.

10 års garanti på seteputer og rammeverk

Violante Møbler har laget møbler i over 15 år basert på norske tradisjoner og kvalitetskrav. Med bakgrunn i dette, gir de deg 10 års garanti på deres møbler og garantien gjelder seteputer og rammeverk. Eneste forutsetning for garantien er at møbelet blir behandlet som forventet av deg som kunde. Jevnlig vedlikehold er viktig for at ditt møbel får lang levetid og gir deg en positiv opplevelse. Fjern skitt og smuss regelmessig, rengjøring av møbelet etter anvisning. Roter putene jevnlig for å få fordelt normal bruksslitasje på ditt

Varenummer: VL154002008120837410

Mål

Farge
Blue
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Forza
Martindale
40000
Fargeekthet
5
Pilling
4-5
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Antall seter
6
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
219
cm
Bredde
219
cm
Dybde
89
cm
Høyde
86
cm
Sittehøyde
43
cm
Sittedybde
52
cm
Benhøyde
16
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
111
kg
Totalvolum
2,17

Nedlasting

Lignende produkter