Oslo Sofa

Oslo Sofa: Din fleksible løsning for komfort og stil! Oslo Sofa serien representerer en harmonisk blanding av funksjonalitet, estetikk og komfort. Det...
Les mer
  • Passer til alle hjem med sitt tidløse design
  • Robust konstruksjon for langvarig bruk
  • Et bredt utvalg av stoffer og farger

Oslo Sofa: Din fleksible løsning for komfort og stil!

Oslo Sofa serien representerer en harmonisk blanding av funksjonalitet, estetikk og komfort. Dette er vår mest solgte sofaserie, og det er enkelt å se hvorfor. Med sitt brede utvalg av konfigurasjoner, fra kompakte 2-seter til luksuriøse U-sofaer, tilbyr Oslo serien perfekte løsninger for ethvert hjem og ethvert behov. Enten du innreder en liten leilighet eller et stort oppholdsrom, har Oslo sofaen fleksibiliteten til å tilpasse seg ditt liv og din stil.

Tilpasningsmuligheter og design

Oslo Sofa gir deg enestående fleksibilitet i innredningen. Med mulighet for å speilvende hjørne- og U-sofaer, kan du enkelt tilpasse sofaens oppsett etter rommets layout og dine personlige preferanser. Denne serien er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende, med et tidløst design som komplementerer ethvert interiør, fra skandinavisk minimalisme til mer tradisjonelle dekorstiler.

Komfort uten kompromisser

Hver Oslo sofa er utformet for å gi maksimal komfort. Seteputene, fylt med høykvalitets kaldskum, gir en perfekt balanse mellom støtte og mykhet, og sikrer at sofaen beholder sin form og komfort over tid. Ryggputene, som er fylt med en blanding av revet skum og fibermix, gir en myk og innbydende følelse, som inviterer til avslapning og hvile.

Materialer og fargevalg

Med Oslo Sofa har du muligheten til å sette ditt personlige preg på din sitteopplevelse. Velg mellom et bredt spekter av stoff- og fargealternativer for å matche din dekor. Fra subtile pasteller til rike, dype nyanser, finner du garantert en farge som reflekterer din personlige stil og komplementerer ditt hjem.

Holdbarhet og kvalitet

Oslo Sofaserien er synonymt med holdbarhet og kvalitet. Med en robust konstruksjon og nøye utvalgte materialer, er disse sofaene bygget for å vare. Dette sikrer at din investering ikke bare ser bra ut i dag, men også vil fortsette å gi komfort og stil i mange år fremover.

Varenummer: UE1540086600302713

Mål

Farge
Centauri Deep Blue
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Centauri
Martindale
<50000
Fargeekthet
4
Pilling
4-5
Materiale ben
Plast
Benfarge
Sort
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
272
cm
Bredde
201
cm
Dybde
91
cm
Høyde
82
cm
Sittehøyde
44
cm
Bredde armlene
16
cm
Benhøyde
5
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
103
kg
Totalvolum
2,43432
Kolli 1 - Lengde
180
cm
Kolli 1 - Bredde
92
cm
Kolli 1 - Høyde
70
cm
Kolli 1 - Volum
1,1592
Kolli 1 - Vekt
51
kg
Kolli 2 - Lengde
198
cm
Kolli 2 - Bredde
92
cm
Kolli 2 - Høyde
70
cm
Kolli 2 - Volum
1,27512
Kolli 2 - Vekt
52
kg

Vedlikeholdsprodukter