Justin Sofa

Oppdag den moderne og plassbesparende hjørnesofaen Justin! Gi stuen din et stilfullt løft med Justin, en nett og plassbesparende hj&osl...
Les mer
  • Et moderne sofaoppsett
  • Høye ben, luftig design
  • Nett og plassbesparende

Oppdag den moderne og plassbesparende hjørnesofaen Justin!

Gi stuen din et stilfullt løft med Justin, en nett og plassbesparende hjørnesofa i et moderne design. Denne sofaen kommer i et populært åpent hjørneløsning som gir rommet ditt en moderne og elegant atmosfære.

Stil og holdbarhet med Orinoco-stoff

Justin er trukket i slitesterkt Orinoco stoff i beige eller natur farge som bevarer sin skjønnhet over tid. Ved jevnlig vedlikehold vil denne hjørnesofaen beholde sitt elegante utseende og gode stand. Med Justin kan du slappe av og nyte komforten uten å bekymre deg for stoffets holdbarhet.

product-enrich-img-base-UE15537.jpg

Innbydende og moderne design

Modellen kjennetegnes av et smalt avrundet armlene, høye ben og store konvoluttputer. Dette gir Justin et innbydende og moderne utseende som vil imponere alle som kommer på besøk. Ikke bare ser den bra ut, men den gir også en myk og behagelig sittekomfort som gjør hvert øyeblikk til ren avslapning.

Luftig design og enkel rengjøring

Justin er ikke bare en fryd for øyet, men den er også praktisk. Med sine høye ben får du enkelt tilgang til rengjøring under sofaen, og samtidig skaper bena et luftig design som gir rommet en følelse av romslighet. Med Justin får du både stil og funksjonalitet.

Oppgrader stuen din med hjørnesofaen Justin og opplev kombinasjonen av moderne design, komfort og holdbarhet. Gjør plassen din komplett med denne stilige og plassbesparende sofaen som vil være et midtpunkt i hjemmet ditt.

Varenummer: UE155370

Mål

Farge
Beige
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Orinoco
Antall ben
7
Materiale ben
Tre
Benfarge
Wenge
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
283
cm
Bredde
191
cm
Dybde
91
cm
Høyde
68
cm
Sittehøyde
42
cm
Sittedybde
55
cm
Benhøyde
15
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
81
kg
Totalvolum
1,817088
Kolli 1 - Lengde
192
cm
Kolli 1 - Bredde
91
cm
Kolli 1 - Høyde
52
cm
Kolli 1 - Volum
0,908544
Kolli 1 - Vekt
41
kg
Kolli 2 - Lengde
192
cm
Kolli 2 - Bredde
91
cm
Kolli 2 - Høyde
52
cm
Kolli 2 - Volum
0,908544
Kolli 2 - Vekt
40
kg

I denne serien