Bellus

Bellus Robin Sofa

RobinRobin er designet for å gi maksimal komfort. Sofaen har spesialdesign på ryggputene, høy rygg og Cloud-system sittekomfort.Cloud system er denne ...
Les mer
  • Høyrygget
  • Pocketfjærer og memory-skum
  • 7års garanti
Robin
Robin er designet for å gi maksimal komfort. Sofaen har spesialdesign på ryggputene, høy rygg og Cloud-system sittekomfort.

Cloud system er denne sofaens sittekomfort. Seteputene er nøye oppbygd i flere lag. De har pocketfjærer med høyelastisk kaldskum over. På toppen er det et ekstra lag med memoryskum og 200gram fiber.
Dette gir en unik sittekomfort der seteputene former seg etter din kropp og gir god støtte. Et ideelt sted for avslappende kvelder og kvalitetstid med venner og familie.

Robin sofamodell har minimalistisk skog og høye ben. Høye ben er meget praktisk da rengjøring under sofaen blir veldig enkelt samtidig som det gir et luftig uttrykk. Denne sofamodellen appellerer til både unge og eldre mennesker.

Vår Robin sofa er et populært oppsett som består av et åpent hjørne-løsning, trukket i et mykt beigefarget stoff med sorte treben.

Du kan velge den kombinasjon-løsningen som passer best for deg. Robin kan nemlig leveres i flere størrelser og oppsett, og i et stort utvalg stoffer og farger. Samtidig kan du velge treben i forskjellige farger.

Hvorfor velge en sofa fra Bellus? Bellus er en stor og kjent leverandør av sofaer til hele Europa. De har produksjonen sin på egen fabrikk i Estland.
Der blir produktene produsert for hånd og de bruker kun kvalitets materialer som er allergivennlige. Bellus har lang erfaring innen design og produktutvikling og har egne eksklusive modeller som ingen konkurrenter har.
De har stort fokus på sittekomfort, og leverer sofamodeller som passer inn i både klassiske og moderne hjem. Sofaene går igjennom en nøye kvalitetssjekk før de blir sendt ut, slik at du kan være sikker på at du får en sofa som vil vare i lang, lang tid.
I tillegg gir Bellus 7års garanti på fjærbrudd.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: US1540061105348684

Mål

Stoffnavn
Naomi

Produktmål

Lengde
282 cm
Bredde
235 cm
Dybde
101 cm
Høyde
98 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
125 kg
Totalvolum
3,83775 m³
Kolli 1 - Lengde
245 cm
Kolli 1 - Bredde
105 cm
Kolli 1 - Høyde
85 cm
Kolli 1 - Volum
2,186625 m³
Kolli 1 - Vekt
58 kg
Kolli 2 - Lengde
185 cm
Kolli 2 - Bredde
105 cm
Kolli 2 - Høyde
85 cm
Kolli 2 - Volum
1,651125 m³
Kolli 2 - Vekt
67 kg

Vedlikeholdsprodukter