Justin Sofa

Oppdag den moderne og komfortable sofaen Justin! Gi stuen din et stilfullt løft med Justin, en nett og plassbesparende sofa i et moderne design. Denn...
Les mer
  • En moderne og komfortabel sofa
  • Høye ben, luftig design
  • Nett og plassbesparende

Oppdag den moderne og komfortable sofaen Justin!

Gi stuen din et stilfullt løft med Justin, en nett og plassbesparende sofa i et moderne design. Denne sofaen kommer i både en 2-seter og 3-seter som gir rommet ditt en moderne og elegant atmosfære.

Stil og holdbarhet med Orinoco-stoff

Justin er trukket i slitesterkt Orinoco stoff i beige farge som bevarer sin skjønnhet over tid. Ved jevnlig vedlikehold vil denne sofaen beholde sitt elegante utseende og gode stand. Med Justin kan du slappe av og nyte komforten uten å bekymre deg for stoffets holdbarhet.

Innbydende og moderne design

Modellen kjennetegnes av et smalt avrundet armlene, høye ben og store konvoluttputer. Dette gir Justin et innbydende og moderne utseende som vil imponere alle som kommer på besøk. Ikke bare ser den bra ut, men den gir også en myk og behagelig sittekomfort som gjør hvert øyeblikk til ren avslapning.

Luftig design og enkel rengjøring

Justin er ikke bare en fryd for øyet, men den er også praktisk. Med sine høye ben får du enkelt tilgang til rengjøring under sofaen, og samtidig skaper bena et luftig design som gir rommet en følelse av romslighet. Med Justin får du både stil og funksjonalitet.

Oppgrader stuen din med sofaen Justin og opplev kombinasjonen av moderne design, komfort og holdbarhet. Gjør plassen din komplett med denne stilige og plassbesparende sofaen som vil være et midtpunkt i hjemmet ditt.

Varenummer: UE15405021105135149

Mål

Farge
Beige, White Oak
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Orinoco
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Antall seter
3
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
202
cm
Dybde
94
cm
Høyde
80
cm
Sittehøyde
42
cm
Sittedybde
55
cm
Benhøyde
15
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
45
kg
Totalvolum
1

I denne serien