Amager Skjenk

Amager Skjenk - Et tidløst møbel for moderne hjem! Amager Skjenk er et ypperlig valg for dem som verdsetter funksjon, kvalitet og design. Skjenken er...
Les mer
  • Nordisk design
  • Rikelig med oppbevaringsplass
  • Funksjonelle skyvedører
Del av en større serie

Amager Skjenk - Et tidløst møbel for moderne hjem!

Amager Skjenk er et ypperlig valg for dem som verdsetter funksjon, kvalitet og design. Skjenken er produsert i stilrent nordisk design og i en deilig hvitoljet eikefinér som skaper en følelse av ro og harmoni i rommet. Med sitt tidløse uttrykk og robuste kvalitet vil dette møblet være en varig investering for hjemmet ditt.

God oppbevaringsplass i stilfull skjenk

Denne skjenken har rikelig med oppbevaringsplass, bestående av to skyvedører og tre romslige skuffer. Her kan du organisere servise, viktige dokumenter eller hva det måtte være, i et møbel som er både praktisk og estetisk tiltalende. Med skyvedørene får du også enkel tilgang til dine eiendeler uten å måtte bekymre deg for åpne dører som tar opp plass.

Nordisk design i høysetet

Med sin fine detaljer i dørene av spiler og ingen utstikkende håndtak, understreker Amager Skjenk den nordiske stilen på en elegant måte. Understellet med fire ben i samme finish bidrar til det rene og minimalistiske designet. Dette er møbelet for deg som elsker den nordiske stilen med dens fokus på funksjon, enkelhet og naturlige materialer.

Et møbel for alle rom

Amager Skjenk passer godt inn i de fleste hjem, uansett stil og innredning. Enten du har en moderne leilighet eller et tradisjonelt hus, vil dette møbelet tilføre rommet en sofistikert og moderne følelse. Og ikke nok med det - du får også vitrineskap, tv-benk og spisebord i samme serie, noe som gjør det enkelt å skape en helhetlig og samordnet stil i hjemmet ditt.

Varenummer: MR18600356003

Mål

Farge
Hvitoljet Eik Finèr
Materiale
Eik Finér
Antall Dører
2
Antall skuffer
3
Antall ben
5
Materiale ben
Eik
Benfarge
Hvitoljet
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
160
cm
Dybde
40
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
61
kg
Totalvolum
0,187492
Kolli 1 - Lengde
169
cm
Kolli 1 - Bredde
50
cm
Kolli 1 - Høyde
14
cm
Kolli 1 - Volum
0,1183
Kolli 1 - Vekt
35
kg
Kolli 2 - Lengde
62
cm
Kolli 2 - Bredde
62
cm
Kolli 2 - Høyde
18
cm
Kolli 2 - Volum
0,069192
Kolli 2 - Vekt
26
kg

I denne serien