Hjort Knudsen

Hjort Knudsen Slimline Reclinerstol Manuell

Skreddersy din komfort med Slimline Manuell Reclinerstol! Slimline Manuell Reclinerstol fra Hjort Knudsen representerer det ypperste innen komfort, d...
Les mer
  • Trinnløs regulering for maksimal komfort
  • Tilpasset design med valg av stoff, hud og understell
  • Høy kvalitet fra det anerkjente merket Hjort Knudsen

Skreddersy din komfort med Slimline Manuell Reclinerstol!

Slimline Manuell Reclinerstol fra Hjort Knudsen representerer det ypperste innen komfort, design og kvalitet. Dette er stolen for deg som ikke vil gå på kompromiss med verken stil eller velvære. La oss ta en nærmere titt på hva som gjør denne stolen så spesiell.

Utsøkt komfort

Komforten i Slimline Manuell Reclinerstol er rett og slett enestående. Med trinnløs regulering gir stolen deg muligheten til å finne akkurat den posisjonen som passer deg best. Sitt ned, len deg tilbake, og nyt et øyeblikk av ren avslapning.

Design din egen stol

Med Slimline får du muligheten til å designe din egen stol. Ønsker du et moderne stoff, eller kanskje en klassisk lærfinish? Du kan velge blant et bredt spekter av farger på både stoff, hud og understell. Dette er stolen som kan tilpasses akkurat din smak og din stue.

Tre størrelser og valgfrie funksjoner

Slimline Manuell Reclinerstol er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, noe som sikrer at du finner den størrelsen som passer din kropp best. Videre kan du velge funksjoner som manuell eller elektrisk regulering, alt etter dine behov og ønsker.

Kvalitet fra Hjort Knudsen

Med Hjort Knudsen bak rattet, vet du at du får en stol som er bygget for å vare. Dette danske merket har lenge vært kjent for sin høye kvalitet og sitt fokus på detaljer. Med Slimline får du et møbel som vil gi glede i mange år fremover.

Varenummer: HA1730141011064050

Mål

Farge
Light Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Meadow
Antall ben
1
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
73
cm
Dybde
86
cm
Høyde
108
cm
Sittehøyde
46
cm
Sittedybde
52
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
30
kg
Totalvolum
0,332948
Kolli 1 - Lengde
92
cm
Kolli 1 - Bredde
77
cm
Kolli 1 - Høyde
47
cm
Kolli 1 - Volum
0,332948
Kolli 1 - Vekt
30
kg