Troels Denmark

Læsø Stol

Læsø Stol: Moderne komfort og skreddersydd stil! Læsø stolen representerer en perfekt blanding av moderne design og optimal komfort. Denne stilige lou...
Les mer
  • 360-graders svingbarhet for fleksibel bruk
  • Skallformet rygg for overlegen komfort
  • Tilpassbare farge- og stoffvalg

Læsø Stol: Moderne komfort og skreddersydd stil!

Læsø stolen representerer en perfekt blanding av moderne design og optimal komfort. Denne stilige loungestolen med sin elegante skalformede rygg og svingbare understell garanterer både funksjonalitet og estetikk i ethvert hjem.

Bildet viser Læsø Stol trukket i det populære stoffet Mito i fargen 01 Natur.

Design som imponerer

Med sine rene linjer og organiske former tilbyr Læsø stolen en moderne nyhet som passer naturlig inn i både minimalistiske og mer tradisjonelle interiører. Den svingbare basen sikrer 360-graders bevegelighet, perfekt for dynamiske og multifunksjonelle rom.

Uslåelig sittekomfort

Stolens høye, skallformede rygg og kvalitetsskum i sete og rygg sikrer en behagelig opplevelse selv over lengre perioder. Kvalitetsskummet beholder sin fasthet, og lover langvarig komfort og støtte.

Versatilitet og tilpasningsdyktighet

Læsø stolen tilbyr et bredt spekter av tilpasningsmuligheter med forskjellige tekstiler og farger. Hver detalj, fra stoffets kvalitet til farvevalg, er nøye utvalgt for å matche individuell stil og preferanse.

Holdbarhet og vedlikehold

Alle materialer i Læsø stolen, fra det slitesterke skummet til de rengjøringsvennlige stoff- og lærrtyper, er designet for å tåle tidens prøve. Dette gjør stolen til en langvarig investering i ditt hjem.

Varenummer: TÅ175003-k

Mål

Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
82
cm
Dybde
81
cm
Høyde
77
cm
Sittehøyde
44
cm
Sittedybde
63
cm

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter