Siom Reclinerstol

Siom Reclinerstol: Kombinasjon av komfort og moderne design For de som er ute etter både funksjonalitet og stil, er Siom Reclinerstol et utmerket val...
Les mer
  • Trinnløs ryggjustering
  • Behagelig fothviler
  • Fjærer i setet for optimal støtte

Siom Reclinerstol: Kombinasjon av komfort og moderne design

For de som er ute etter både funksjonalitet og stil, er Siom Reclinerstol et utmerket valg. Denne moderne stolen skiller seg ut ikke bare med sitt estetiske utseende, men også med sin komfortable konstruksjon.

Enkel og trinnløs regulering

Med Siom Reclinerstol, har du full kontroll. Enkel trinnløs regulering av ryggen gir mulighet for justering etter eget ønske. Ved hjelp av egen kroppsvekt kan du enkelt lene deg tilbake for å finne din ideelle hvileposisjon. I tillegg er fothvileren designet for enkel justering, ytterligere forsterkende komfortnivået.

Overlegen sittekomfort

Siom Reclinerstol går ikke på kompromiss med komfort. Stolen inneholder fjærer i setene for optimal støtte, og mykt skum i ryggen for en avslappet sitteopplevelse. Med den faste og fyldige nakkeputen får du også ekstra støtte for rygg og nakke, noe som sikrer en behagelig hvileposisjon.

Holdbar og stilfull utførelse

Stolens slitesterke tekstil sikrer en lang levetid, mens dens mørke grå farge gir en tidløs og anvendelig estetikk. Dette gjør Siom Reclinerstol til et perfekt tillegg i ethvert rom, uavhengig av innredningsstil.

Varenummer: MR17300412005

Mål

Farge
Sawana Grå
Materiale ben
Plast
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
67 cm
Dybde
87 cm
Høyde
101 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
27 kg
Totalvolum
0,277508 m³
Kolli 1 - Lengde
68 cm
Kolli 1 - Bredde
77 cm
Kolli 1 - Høyde
53 cm
Kolli 1 - Volum
0,277508 m³
Kolli 1 - Vekt
27 kg