Sanderson Reclinerstol

Sanderson Reclinerstol: Neste nivå av komfort og design! Oppdag Sanderson Reclinerstol, en revolusjon innen hvilestoler som kombinerer avansert teknol...
Les mer
  • Motorisert recliner-funksjon for enkel justering
  • Praktisk styring plassert på armlenet
  • FSC-sertifiserte materialer for bærekraft og holdbarhet

Sanderson Reclinerstol: Neste nivå av komfort og design!

Oppdag Sanderson Reclinerstol, en revolusjon innen hvilestoler som kombinerer avansert teknologi med toppmoderne design for å gi deg den ultimate avslapningsopplevelsen. Med sitt elegante gråbrune Skyland-stoff og matte sorte pulverlakkerte stålstel, tilbyr Sanderson ikke bare enestående komfort, men også en stilfull tilføyelse til ethvert rom.

Motorisert recliner for aanstrengt avslapning

Sanderson Reclinerstol er utstyrt med en motorisert recline-funksjon, som lar deg enkelt justere stolen til din foretrukne hvileposisjon. Med praktisk styring plassert på armlenet, kan du justere både ryggstøtte og nakkestøtte med et enkelt knappetrykk, noe som sikrer en sømløs overgang fra sittende til liggende stilling.

Utviklet med omtanke for detaljer

Hver detalj i Sanderson Reclinerstol er nøye utformet for å gi maksimal komfort og støtte. Posefjærene i setet tilpasser seg kroppen din, mens den integrerte nakkestøtten gir ekstra støtte for nakke og rygg. Dette gjør Sanderson til det perfekte valget for lange avslapningsøkter eller for å nyte din favorittbok eller TV-serie.

Bærekraftig og holdbart design

Med en forpliktelse til bærekraft, er Sanderson Reclinerstol laget av FSC-sertifiserte materialer, noe som garanterer ikke bare et miljøvennlig produkt, men også en stol som er bygget for å vare. Det solide stålstellet sikrer langvarig holdbarhet, mens det pulverlakkerte finishet beskytter mot slitasje og gir stolen et tidløst utseende.

En stol som tilpasser seg dine behov

Enten du ønsker å slappe av etter en lang dag, eller du trenger en komfortabel stol for ditt hjemmekontor, tilpasser Sanderson Reclinerstol seg perfekt til dine behov. Med sin motoriserte recline-funksjon, posefjærer og elegante design, setter Sanderson en ny standard for hva en hvilestol kan tilby.

Varenummer: MR173006118111

Mål

Farge
Skyland Greybrown
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Skyland
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
77
cm
Dybde
93
cm
Høyde
104
cm
Sittehøyde
47
cm
Sittedybde
57
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
41
kg
Totalvolum
0,38

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter