Pukki Reclinerstol

Pukki Reclinerstol: Komfort og stil i hver hvilestund! Opplev den ultimate hvileopplevelsen med Pukki Reclinerstol – en kombinasjon av moderne design ...
Les mer
  • Innebygd forhviler
  • Enkel å slå ut
  • Moderne design

Pukki Reclinerstol: Komfort og stil i hver hvilestund!

Opplev den ultimate hvileopplevelsen med Pukki Reclinerstol – en kombinasjon av moderne design og uovertruffen komfort. Denne elegante hvilestolen er din perfekte partner for avslapping, enten du nyter en god bok, ser på TV, eller bare ønsker å hvile ut etter en lang dag.

Recliner-funksjon for maksimal avslapning

Med Pukki Reclinerstol kan du enkelt justere stolen til din foretrukne hvileposisjon ved hjelp av en praktisk spak plassert på utsiden av armlenet. Fothvileren løfter seg smidig for å gi optimal støtte til bena, mens den faste, fyldige nakkeputen tilbyr overlegen komfort og støtte til rygg- og nakke.

Slankt og moderne design

Pukki Reclinerstol skiller seg ut med sitt slanke armlener og rene linjer, noe som gir et moderne og stilfullt preg til ethvert rom. Denne hvilestolen kombinerer funksjonalitet med estetikk og tilfører et element av sofistikert design til din innredning.

Allsidige fargevalg

Uansett om du foretrekker en klassisk sort hud/PVC eller ser etter noe litt lysere med to forskjellige grånyanser (grå og mørk grå), tilbyr Pukki Reclinerstol fleksibiliteten til å matche din personlige stil og innredning.

Vedlikehold og langvarig komfort

Pukki Reclinerstol er designet for både holdbarhet og enkel vedlikehold. Denne hvilestolen er en investering i din daglige velvære, og med enkel rengjøring og vedlikehold sikrer du at den beholder sitt elegante utseende og komfort i årene som kommer.

Varenummer: MR1730033848

Mål

Farge
Malmø Grå
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Malmø
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
73 cm
Dybde
90 cm
Høyde
104 cm
Sittehøyde
45 cm
Sittedybde
52 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
35 kg
Totalvolum
0,38808 m³
Kolli 1 - Lengde
80 cm
Kolli 1 - Bredde
77 cm
Kolli 1 - Høyde
63 cm
Kolli 1 - Volum
0,38808 m³
Kolli 1 - Vekt
35 kg

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter