Minnesota Reclinerstol

Opplev komfort og stil med Minnesota reclinerstol! Ønsker du en avslappende stund etter en lang dag på jobben? Da er Minnesota reclinerstol det perfe...
Les mer
  • Med manuell reclinerfunksjon
  • OEKO-TEX sertifisert stoff i grå farge
  • Komfortabel og funksjonell design

Opplev komfort og stil med Minnesota reclinerstol!

Ønsker du en avslappende stund etter en lang dag på jobben? Da er Minnesota reclinerstol det perfekte valget for deg! Med sitt moderne og tidløse design vil denne hvilestolen være en stilig tillegg til ditt hjem eller kontor. Stolen kommer i grått OEKO-TEX sertifisert Topeca-stoff som er både mykt og slitesterkt.

Bevegelsesfrihet og komfort i én stol

Med Minnesota reclinerstol får du ikke bare en stilfull stol, men også en stol som gir deg en god sittekomfort. Den høye ryggen og den behagelige seteputen med pocketfjærer gir deg optimal støtte og komfort, slik at du kan slappe av og nyte stunden. Stolen har også en praktisk manuell eller elektrisk recliner-funksjon, som betjenes ved hjelp av spak eller knapper på utsiden av armlenet, noe som gir deg bevegelsesfrihet og enda mer komfort.

Kjøp minnesota reclinerstol i dag

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve både stil og komfort i én stol. Bestill din egen Minnesota reclinerstol i dag og nyt avslappende stunder i komforten av ditt eget hjem eller kontor.

Varenummer: PE1730062021

Mål

Farge
Topeka Grå
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Topeka
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
80
cm
Dybde
90
cm
Høyde
105
cm
Sittehøyde
46
cm
Sittedybde
55
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
32
kg
Totalvolum
0,3952
Kolli 1 - Lengde
80
cm
Kolli 1 - Bredde
76
cm
Kolli 1 - Høyde
65
cm
Kolli 1 - Volum
0,3952
Kolli 1 - Vekt
32
kg