Asila Sofa

Asila Sofa: Plassbesparende luksus med moderne sjarm! Sofaer fungerer som hjemmets hjerte. Det er der vi slapper av etter en lang dag, deler gode øye...
Les mer
  • Nett og plassbesparende design perfekt for ethvert rom
  • Avansert recliner-funksjon for ekstra avslapning
  • Mykt, slitesterkt stoff for langvarig komfort

Asila Sofa: Plassbesparende luksus med moderne sjarm!

Sofaer fungerer som hjemmets hjerte. Det er der vi slapper av etter en lang dag, deler gode øyeblikk med familie og venner, og nyter de små stundene i livet. Med Asila Sofa får du ikke bare et sted å sitte, men en opplevelse av ekte komfort og stil.

Strømlinjeformet design med funksjonalitet i fokus

Asila Sofa er designet for den moderne bolig. Den nette og plassbesparende formen gir den mulighet til å passe inn i ethvert rom, uavhengig av størrelse. De moderne linjene gir et hint av minimalistisk sjarm, mens det slitesterke og myke stoffet sikrer at den både ser bra ut og føles enda bedre.

Recliner-funksjon: For ultimat avslapning

Det som virkelig skiller Asila Sofa fra mengden, er den sofistikerte recliner-funksjonen. Med en enkel manøver av spaken på utsiden av armlenene, kan du forvandle din sitteposisjon til en horisontal hvilestilling. Perfekt for de gangene du ønsker å strekke ut bena og virkelig nyte en avslappende stund hjemme.

Varianter som passer alle behov

Uansett om du har et romslig stueområde eller en mer intim setting, finnes det en Asila Sofa som passer for deg. Med alternativer som 3-seter, 2-seter og 1-seter, kan du velge akkurat den størrelsen som oppfyller dine behov og estetiske preferanser.

En investering i hjemmet ditt

Å velge riktig sofa er en investering ikke bare i hjemmet, men i din daglige komfort. Asila Sofa gir deg kvalitet, funksjonalitet og et design som forblir aktuelt gjennom årene. Det er tid for å oppleve en ny standard for komfort.

Varenummer: MR1570056106

Mål

Farge
Skyland Antrasitt
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Skyland
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
3
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
179 cm
Dybde
91 cm
Høyde
103 cm
Sittehøyde
48 cm
Sittedybde
52 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
74 kg
Totalvolum
0,932976 m³
Kolli 1 - Lengde
186 cm
Kolli 1 - Bredde
76 cm
Kolli 1 - Høyde
66 cm
Kolli 1 - Volum
0,932976 m³
Kolli 1 - Vekt
74 kg

I denne serien