Westfield Hvilestol

Westfield Hvilestol: Din Neste Faste Hvileplass! Westfield Hvilestol er din billett til en verden av avslapning og stil. Denne prisgunstige og nette ...
Les mer
  • Inkludert fotskammel
  • Justerbar nakkestøtte
  • Kan rotere 360 grader

Westfield Hvilestol: Din Neste Faste Hvileplass!

Westfield Hvilestol er din billett til en verden av avslapning og stil. Denne prisgunstige og nette hvilestolen kommer i en moderne utførelse og inkluderer en fotskammel, noe som sikrer optimal komfort.

Enkel Trinnløs Regulering og 360 Graders Sving

Med Westfield Hvilestol får du full kontroll over din hvileopplevelse. Stolen har enkel trinnløs regulering av ryggen, noe som gjør det enkelt å finne din perfekte hvileposisjon. I tillegg kan stolen svinges 360 grader, noe som gir deg frihet til å justere stolen i enhver retning.

Justérbar Nakkestøtte og Klassisk Kryssfot

Komforten stopper ikke med sving og regulering. Westfield Hvilestol har også en justerbar nakkestøtte, noe som sikrer at nakken din alltid har riktig støtte. Stolen har en klassisk kryssfot i krom metall, noe som gir den et tidløst og stilig utseende.

Versatilitet i Farger og Materialer

Westfield Hvilestol er trukket i enten et stoff i lys eller mørk grå farge, som er både mykt og slitesterkt, samt sort hud/PVC. Dette gir stolen et moderne og elegant utseende og gjør at du kan velge stolen som passer best til din egen stil og ditt hjem.

Varenummer: MR1720014049

Mål

Farge
MalmøMørk Grå
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Malmø
Antall ben
1
Materiale ben
Metall
Benfarge
Krom
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
77 cm
Dybde
80 cm
Høyde
109 cm
Sittehøyde
51 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
24 kg
Totalvolum
0,3498 m³
Kolli 1 - Lengde
88 cm
Kolli 1 - Bredde
75 cm
Kolli 1 - Høyde
53 cm
Kolli 1 - Volum
0,3498 m³
Kolli 1 - Vekt
24 kg

Vedlikeholdsprodukter