Stokke

Stokke Tripp Trapp® Newborn Trekk

Tripp Trapp® Newborn Set Cover: Maksimal komfort for din nyfødte! Stokke, synonymt med innovativt design og kvalitetsprodukter, presenterer Tripp Tra...
Les mer
  • Vendbart design med to ulike farger
  • Lett å vaske og vedlikeholde
  • Økologisk, Oeko-Tex sertifisert bomull

Tripp Trapp® Newborn Set Cover: Maksimal komfort for din nyfødte!

Stokke, synonymt med innovativt design og kvalitetsprodukter, presenterer Tripp Trapp® Newborn Set Cover. Dette setetrekket transformerer din allerede populære Tripp Trapp® Newborn Set, kombinerende komfort og estetikk.

Mykhet møter stil

For hver nyfødte er hvert øyeblikk dyrebart. Tripp Trapp® Newborn Set Cover er laget med dette i tankene, og sørger for at ditt barn opplever topp komfort takket være sitt myke, Oeko-Tex sertifiserte økologiske bomullsstoff. Og med to unike mønstre på hver side, gir det deg frihet til å endre stilen i takt med dine preferanser.

Enkel rengjøring og vedlikehold

Barn betyr glede, latter og selvfølgelig litt rot. Men dette setetrekket er designet for enkel rengjøring. Vaskbart i maskin ved 40°C, det garanterer at Newborn Set er friskt og klart for hver bruk.

Fleksibilitet og kompatibilitet

Med sitt vendbare design, får du to stilvalg i et produkt. Dette setetrekket er også fullt kompatibelt med Tripp Trapp® Newborn Set fra serienummer 101BB0600000. Med den intuitive på- og avmekanismen, er det enkelt å endre etter ditt ønske.

Engasjement for økologisk kvalitet

For Stokke er barnets sikkerhet og komfort topp prioritet. Derfor er Tripp Trapp® Newborn Set Cover laget av OCS Organic 100 Cotton Content Standard økologisk bomull, som sikrer at produktet er av ypperste kvalitet og uten skadelige stoffer.

Forvandle ditt Tripp Trapp® Newborn Set

Med Tripp Trapp® Newborn Set Cover fra Stokke, får du en blanding av funksjonalitet, design og kvalitet, som sikrer at både du og din nyfødte har de beste øyeblikkene sammen.

Varenummer: ST975100051700

Mål

Farge
Sweet Hearts
Materiale
100 % økologisk bomull
Stofftype
100 % økologisk bomull

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,18 kg
Totalvolum
0,001479 m³
Kolli 1 - Lengde
29 cm
Kolli 1 - Bredde
17 cm
Kolli 1 - Høyde
3 cm
Kolli 1 - Volum
0,001479 m³
Kolli 1 - Vekt
0,18 kg

Tilhørende varer