Stokke

Stokke Tripp Trapp® Newborn Set

Tripp Trapp® Newborn Set med leketøyhenger: Integrer den nyfødte i familieøyeblikkene! Fra de aller første dager av et barns liv, er familiebåndene a...
Les mer
  • Lar abyen delta ved spisebordet
  • Høy sikkerhet: 5-punkts sele med skulderputer
  • Fleksibel justering: Énhåndsutløser for vinkelendring

Tripp Trapp® Newborn Set med leketøyhenger: Integrer den nyfødte i familieøyeblikkene!

Fra de aller første dager av et barns liv, er familiebåndene av enorm betydning. Stokke forstår denne verdien og har introdusert Tripp Trapp® Newborn Set med leketøyhenger for å gi din nyfødte en plass ved spisebordet.

Forsterk bånd fra første stund

Tripp Trapp® Newborn Set er skreddersydd for å fremme interaksjon mellom babyen og hele familien. Ved å løfte barnet opp til bordhøyde, gir det dem muligheten for øyekontakt, kommunikasjon og nærhet under familiens samlinger.

Sikkerhet og komfort er prioritert

Utstyrt med en 5-punkts sikkerhetssele og beskyttende skulderputer, sikrer Newborn Set at den lille er trygg og behagelig til enhver tid. Den justerbare vinkelen kan lett endres med én hånd, noe som gir ekstra bekvemmelighet for foreldre.

Lek og læring kombinert

Leketøyhengeren er en fantastisk tilleggsfunksjon som gir barnet mulighet til å ha sitt favorittleketøy innen rekkevidde. Dette oppmuntrer til underholdning, mens det også hjelper i utviklingen av barnets motoriske ferdigheter.

Praktisk design

Med røde og grønne indikatorer vet du alltid om Newborn Set er riktig festet til Tripp Trapp®-stolen. I tillegg er trekket enkelt å fjerne og kan vaskes i maskin, noe som gir en stressfri rengjøringsopplevelse for foreldre.

Kompatibilitet og brukervennlighet

Dette innovative produktet passer til alle Tripp Trapp®-stoler produsert etter mai 2003. Det er enkelt å installere og fjerne, noe som gjør brukeropplevelsen smidig og effektiv.

Med Tripp Trapp® Newborn Set med leketøyhenger fra Stokke kan du sørge for at ditt barn er trygt, komfortabelt og aktivt involvert i familiens øyeblikk fra de aller første dagene.

Varenummer: ST975100101604

Mål

Farge
Grey

Produktmål

Lengde
57,1 cm
Bredde
36,4 cm
Høyde
14,4 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
2,33 kg
Totalvolum
0,03774 m³
Kolli 1 - Lengde
60 cm
Kolli 1 - Bredde
37 cm
Kolli 1 - Høyde
17 cm
Kolli 1 - Volum
0,03774 m³
Kolli 1 - Vekt
2,33 kg

Nedlasting

Tilhørende varer