Stokke

Stokke Tripp Trapp® Klassisk Pute

Bærekraftig komfort for din lille med Tripp Trapp® Klassisk Pute! Gi din lille en ekstra dose komfort og stil med den myke Tripp Trapp® Klassisk Pute...
Les mer
  • Bærekraftig design med naturlige fargeekstrakter
  • 100% resirkulert fiberfyll og OCS-sertifisert økologisk bomull
  • Kompatibel med alle Tripp Trapp® stoler

Bærekraftig komfort for din lille med Tripp Trapp® Klassisk Pute!

Gi din lille en ekstra dose komfort og stil med den myke Tripp Trapp® Klassisk Puten. Den er designet spesielt for Tripp Trapp® stol og høystol, og lover ikke bare mykhet, men også bærekraftig kvalitet.

Bærekraftighet i fokus

Denne puten er ikke bare en hvilken som helst pute. Med en dedikasjon til bærekraft, er Tripp Trapp® putene laget med stor omtanke for planeten vår. Garnet til Nordic Grey og Nordic Blue putene er farget ved hjelp av naturlige planteekstrakter, nemlig falne eikenøtter og radix isatidis. Gjennom den ultrasoniske fargeprosessen blir vannforbruket og energiforbruket betydelig redusert, noe som gir en lavere miljøpåvirkning.

Kvalitet & sikkerhet samlet

Alle deler av denne puten er sertifisert etter den høye standarden av Oeko-tex® Standard 100. Med 100 % resirkulert fiberfyll og økologisk bomull (OCS-sertifisert), er du sikret en produkt som er trygg både for barnet ditt og for miljøet.

Stil, komfort & funksjonalitet

Tripp Trapp® Klassisk Pute tilbyr ikke bare komfort, men også stil. Den gjør det enkelt å gi stolen et nytt utseende, samtidig som den gir ekstra mykhet. Og det beste? Den er utrolig enkel å sette på og ta av, noe som sikrer maksimal bekvemmelighet for deg.

Kompatibilitet & anbefalt alder

Enten du har en Tripp Trapp® stol med eller uten Baby Set, er denne puten kompatibel med begge versjoner. Den er ideell for barn fra 6 måneder og oppover, og garanterer en komfortabel sitteopplevelse for din lille hver gang.

Varenummer: ST975100041801

Mål

Farge
Nordic Grey
Materiale
Bomull, polyester
Stofftype
100 % økologisk bomull

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,35
kg
Totalvolum
0,00675
Kolli 1 - Lengde
30
cm
Kolli 1 - Bredde
25
cm
Kolli 1 - Høyde
9
cm
Kolli 1 - Volum
0,00675
Kolli 1 - Vekt
0,35
kg

Tilhørende varer