Stokke

Stokke Tripp Trapp® Klassisk Pute

Tilleggskomfort for din Tripp Trapp®! Alle vet at Tripp Trapp® stolen er en revolusjonerende løsning som vokser med barnet. Men for å forbedre opplev...
Les mer
  • Tilpasset design med mange farger og mønstre
  • Enkel montering og kompatibel med Tripp Trapp® Baby Set
  • Vannavstøtende stoff for enkel rengjøring

Tilleggskomfort for din Tripp Trapp®!

Alle vet at Tripp Trapp® stolen er en revolusjonerende løsning som vokser med barnet. Men for å forbedre opplevelsen, har vi Tripp Trapp® Klassisk Pute. Dette tilbehøret garanterer en myk og behagelig sitteopplevelse for ditt barn, uansett alder.

Design din egen stil

Med et bredt utvalg av farger og mønstre kan du enkelt personliggjøre din Tripp Trapp®. Uansett om du ønsker en pute som matcher stolens farge, eller om du vil tilføre et fargerikt innslag til spiseplassen, har vi puten for deg.

Praktiske egenskaper

Denne puten er ikke bare myk og komfortabel, men også svært praktisk. Den er lett å montere på stolen, passer perfekt med Tripp Trapp® Baby Set, og kommer til og med i varianter med vannavstøtende stoff - ideelt for småbarns måltider!

Høyeste kvalitetsstandarder

Sikkerheten og komforten til ditt barn er vår topp prioritet. Derfor er Tripp Trapp® Klassisk Pute sertifisert etter STANDARD 100 by OEKO-TEX, produktklasse I. Dette sikrer at puten er fri for skadelige kjemikalier og er helt trygg for barnets sensitive hud. Og når den blir skitten? Bare kast den i vaskemaskinen på 40°C for enkel rengjøring.

For alle barn

Uansett om barnet ditt nettopp har begynt å sitte selv eller er et litt eldre barn som ønsker litt ekstra komfort, er denne puten det perfekte tillegget. Designet for barn fra 6 måneder og oppover, garanterer denne puten en behagelig sitteopplevelse for barn i alle aldre.

Varenummer: ST975100042001

Mål

Farge
Icon Grey
Materiale
Bomull, polyester
Stofftype
Bomull

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,35
kg
Totalvolum
0,00675
Kolli 1 - Lengde
30
cm
Kolli 1 - Bredde
25
cm
Kolli 1 - Høyde
9
cm
Kolli 1 - Volum
0,00675
Kolli 1 - Vekt
0,35
kg

Tilhørende varer