Stokke

Stokke Tripp Trapp® Brett

Stokke® Brett: Mer enn bare et brett - En forlengelse av din Tripp Trapp®-stol Stokke® Brett er ikke bare en annen tilbehør; det er en nødvendig forl...
Les mer
  • Designet for Tripp Trapp®: Sømløs integrering
  • BPA-fri: Trygt og giftfritt materiale.
  • Ideell fra 6 til 36 måneder

Stokke® Brett: Mer enn bare et brett - En forlengelse av din Tripp Trapp®-stol

Stokke® Brett er ikke bare en annen tilbehør; det er en nødvendig forlengelse som øker funksjonaliteten til din kjære Tripp Trapp®-stol. Mens Tripp Trapp®-stolen er designet for å bringe barnet nærmere bordet, forstår vi at det er øyeblikk hvor et dedikert brett kan være nyttig.

Trygt, pålitelig og designet med barnet i tankene!

Stokke® prioriterer alltid sikkerhet og komfort, og brettet er ikke noe unntak. Laget av BPA-fri plast, kan du være trygg på at ditt barns helse ikke kompromitteres. Selv om brettet gir en dedikert plass for barnets måltider eller lek, er det viktig å merke seg at Stokke® Brett ikke sikrer barnet i stolen. Det understreker viktigheten av alltid å være oppmerksom og forsikre deg om barnets sikkerhet.

Enkel rengjøring for travel hverdag

Vi vet at livet med små barn kan være hektisk. Det er derfor Stokke® Brett er designet for å være ekstremt enkelt å rengjøre. Uansett om det er en søl av juice, smuler fra et kjeks eller spor av kreativ lek, kan brettet enkelt tørkes rent, klar til neste bruk.

Perfekt kompatibilitet for sømløs tilpasning

Stokke® Brett er spesifikt designet for å være kompatibelt med Stokke® V2 - V4 Baby Set. Dette sikrer at tilpasningen er sømløs, og integrasjonen med din eksisterende Tripp Trapp®-stol er problemfri.

Din løsning fra 6 til 36 måneder

Det ideelle tidspunktet for å introdusere Stokke® Brett er når barnet er mellom 6 til 36 måneder. I denne perioden vil brettet tjene som en pålitelig plattform, enten for måltider, lek eller begge deler.

Varenummer: ST975100080403

Mål

Farge
White
Materiale
BPA-fri plast

Produktmål

Bredde
44
cm
Dybde
41
cm
Høyde
4
cm

Emballasjemål

Totalvekt
1
kg
Totalvolum
0,009675
Kolli 1 - Lengde
45
cm
Kolli 1 - Bredde
43
cm
Kolli 1 - Høyde
5
cm
Kolli 1 - Volum
0,009675
Kolli 1 - Vekt
1
kg

Nedlasting

Tilhørende varer